Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angel28 kérdése:
3 éve szedem a meliane-t. Végigszedtem a 3heti tabit. Nem tartottam szünetet, elkezdtem szedni a köv. Levelet.3 tabit vettem be, most vettem észre. Elfelejtettem, hogy szünetet kell tartanom. Ilyenkor mi a teendő? Hagyjam abba? Szedjem végig?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 16:59
1/3 anonim válasza:
Elméletileg ha olyan a tabletta aminél lehet folytatni szünet nélkül és te végig szeded, akkor véd, ha abba hagyod óvszerezhetsz. Vagy ha van olyan a tájékoztatóban, hogy menses eltolása három nappal, akkor most azt csináltad. De a folyamatos szedés nem minden tablettánál lehetséges, el kell olvasnod a tájékoztatót!
2/3 anonim válasza:
hagyd abba és rendesen meg fog jönni ahogy szokott. eltoltad 3 nappal a havidat, 7 nap után kezdd el a következőt ahogy kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Közben utána kérdeztem. Végigszedem a hónapot szünet nélkül, így most nem fog megjönni a menzeszem.Ha végig szedtem a levelet, 7 napos szünet, majd folytatom a tabi szedését, ahogy eddig.Egy évben 1x lehet ezt, de utánna figyelni kell rá, hogy rendesen szedjem.Eltolhattam volna, de eddig mindig jókor jött meg, ezért nem akartam megváltoztatni a menzesz napját.
2012. okt. 27. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!