Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 nap elfelejtettem bevenni, előző héten jött meg nekem, valahogy elfelejtkeztem arról, hogy új hét kezdődik és újat kell kezdenem. Mi a teendő? Fel kell keresni az orvost, vagy szedjem nyugodtan tovább,
Figyelt kérdés
Azóta már bevettem a hiányzó kettőt, és tegnap már a normális megszokott időben vettem be.2012. júl. 12. 15:42
1/7 anonim válasza:
Észt nem lehet receptre kapni sajnos...
2/7 A kérdező kommentje:
Ha képtelen vagy egy kérdésre normálisan válaszolni,akkor ülj vissza az iskola padba mert még túlságosan ostoba vagy ahhoz,hogy emberek között élj.
2012. júl. 12. 15:45
3/7 anonim válasza:
szedd végig a levelet, közben kiegészítő védekezés.
4/7 anonim válasza:
Érdekes hogy az összes nyomorék tinilány még annyit sem tud megcsinálni,hogy rendszeresen szedjen egy tablettát mégis én vagyok az ostoba mindig. :)
5/7 anonim válasza:
40%-os, te ott is bunkón válaszolsz és ostobázol, ahol normálisan szedik a "tinilányok" a tablettát. Nem kell kifogás arra, hogy egy neveletlen senkiházi vagy!
6/7 anonim válasza:
Ez nem kifogás ez tény és.
Kifogásokat maximum olyan emberek között keresek akiket kedvelek,de te nem olyan vagy túrórudi.
7/7 anonim válasza:
Mindenhol kötekedsz és bunkóskodsz, igazad van, ez ne kifogás, hanem tény.
Az is, hogy a szüleid képtelen voltak egy sz@rkupacnál jobbat összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!