Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem szedni a cypromixet?
Én nem szedném be a helyedben.
Nekem is felírták, elmentem egy másik dokihoz, aki FELHÍVTA az első orvost, hogy hogy merészeli indok nélkül kiírni ezt a tablettát.
Én ezt szedem 1 éve. Nekem a bőröm miatt írta fel. Csodás lett a bőröm. Az ára is nagyon jó.
Egyébként, ha fogamzásgátlót akarsz szedni, akkor el kell viselned az árát... 3 havonta szerintem nem sok az a 6ezer forint. Főleg ha felesben fizetitek a pároddal.
Amúgy a cypromixnél nem tapasztaltam problémát. Egyik ismerősöm 4 év után abbahagyta, van már babájuk, semmi baja.:)
19/L
Én nem ajánlom a cypromixet, főleg annak nem, aki hízásra hajlamos.
1. a pattanásaim nem tűntek el, több van mint volt.
2. csomót híztam, a régi ruháim közül egy se jön rám, + a mellem akkora lett mint egy tejcsárda, és minden ruhában egy tehénnek nézek ki. tudom sok nő szeretne nagy melleket, de engem zavar, bármilyen felsőt veszek, mindből kivan a mellem, és pl egy vizsgán vagy munkahelyen elég kellemetlen..
3. olyan hüvelyfolyás keletkezik tőle, hogy a nőgyógyász azt hitte hüvelygombám van... a papírján szerepel a hüvelyfolyás mellékhatásként, és nekem elég durván jelentkezett ez a mellékhatás.
4. fogalmunk sincs, hogy véd-e a gyógyszerszünetben mert egyrészt nincs ráírva a papírjára, másrészt önmagában nem adható fogamzásgátlónak, hanem csak bőrproblémákra.
5. elvileg ha valaki fogamzásgátlót szed, csökken a menstruációs fájdalma és a vérzés ideje.. na nekem nem csökkent hanem nőtt 6 napig tart, a 4 helyett. ráadásul már előtte 1-1,5 héttel görcsöl a hasam, ami eddig nem volt.
6. háziorvos nem írhatja meg, így szaladgálhatok a 100 km-re rendelő nőgyógyászhoz..
utálom ezt a gyógyszert, másikat fogok íratni, valami normálisat. szerintem te is írass normálisabbat, és nem az árát kell nézni, hanem hogy meglegyenek azok a funkciói, amik egy normál fogamzásgátlónak kellene, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!