Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizesse a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Én nem kapok zsebpénzt, a barátom 85.000 ft-ból él.
Ő fizeti mindig, de nem kevés pénz (legalábbis számomra), 3 havi 10.000 ft. Nekem még sosem volt egyszerre ennyi pénzem, lehet, hogy ezért tűnik olyan soknak...
Szerintetek gáz, hogy én nem fizetek bele? Ha belefizetnék, akkor meg a mozijegyemet meg ilyesmiket kéne fizetnie, mert ami pénzt arra kapok, azt félre kéne tennem..
2012. okt. 28. 14:33
21/21 anonim válasza:
Igazából felesbe lenne fair. Azonban vannak olyan férfiak, akik szerint a gyógyszer megvétele a nő dolga, mert ők szedik. Ilyen volt az én volt párom is. Ami a munkát és a tanulást illeti: két helyen dolgoztam akkor is és most is főiskola mellett, ösztöndíjas is voltam mindezekhez. Neki semmibe nem fájt volna ha kifizeti, mert jó családból származott, nekem azonban ez plussz órákat jelentett a munkahelyen az egyéb kiadások mellett. Persze ez így feszültségeket gerjesztett közöttünk, aminek szakítás lett a vége. Ez persze csak egy ember története, a te eseted más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!