Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizesse a fogamzásgátlót?
Én nem kapok zsebpénzt, a barátom 85.000 ft-ból él.
Ő fizeti mindig, de nem kevés pénz (legalábbis számomra), 3 havi 10.000 ft. Nekem még sosem volt egyszerre ennyi pénzem, lehet, hogy ezért tűnik olyan soknak...
Szerintetek gáz, hogy én nem fizetek bele? Ha belefizetnék, akkor meg a mozijegyemet meg ilyesmiket kéne fizetnie, mert ami pénzt arra kapok, azt félre kéne tennem..
Én is kérdezhetnék?
Nekem is szükségem lenne rá,a baj csak az,hogy sem én,sem a párom nem dolgozik..Ilyenkor is érdemes felesbe venni,vagy hogy lehetne megoldani?
Suli mellett nem tudsz dolgozni.Megértem.
Nyáron voltál-e dolgozni?
Lehet nem etikus magam fényezni, de én még olyan koromban elmentem nyári munkának címerezni. Persze legalja meló, meg az emberek nagy többsége, aki eljött, nem keresett 40 ezernél többet, mert nem nagyon akaródzott dolgozni nekik. Én kerestem 80 ezer forintot 1 havi munkáért, pedig különösebben nem lett volna szükségem gályázni, mert a családtól kaptam pénzt, mégis jobban esett megvenni valamit, amiről tudom, hogy a verejtékem volt benne. De ha nem lett volna pénzem és nem láttam volna 10 ezer forintnál többet,akkor 10 helyen dolgoztam volna egyszerre kb. Persze ezek nem felemelő melók, nem a strandon kell ülni úszómesterként, vagy jegyszedőként.
Ezen kívül voltam még gyümölcsöt is szedni, de lehet menni kapálni stbstb. Persze ha büdös a munka és jobb a pénztelenség...
Persze gondolom nem jutott eszedbe ilyesmi. Ha igen, akkor sorry.
Milyen tabit szedsz?
Egy csomó tablettából van olyan, aminek teljesen ugyanaz a hatóanyaga, csak más gyártja, így olcsóbb is.
Vagy számoljátok ki, hogy átlag mennyit szexeltek, mert lehet a gumi jobban megérné.
Egyébként szerintem az fizesse, akinek van pénze.
Nuvaring hüvelygyűrű.
Mondtam neki, hogy szeretnék belefizetni, erre teljesen kiakadt, hogy ez az ő dolga, nehogy már a kevés pénzemet erre költsem.
Egyik válaszoló: egész nyáron tanultam, mivel előrehozott érettségiztem most októberben, illetve augusztusban 2 nyelvvizsgát is letettem.
14-es: te meg rohadtul egy bunkó puhap*csű vagy! Nehogy már csak a nő dolga legyen védekezni te macsó! Úristen, ilyen szánalmas embert! Remélem terméketlen vagy, ilyen ocsmány "ember" ne szaporodjon!
Hát gyűrűből csak ez az egy van.
Ha a párodat nem zavarja, akkor te se foglalkozz vele. Az is elég nagy áldozat, hogy te használod. Azért igen is vannak kockázatai a hormonos védekezésnek, még ha sokan tagadják is.
Ne érezd magad szarul. Te bevállalod, hogy használod, és nem húzatsz vele gumit hogy neki jobb legyen a szex, ő meg fizeti, mert neki van pénze.
Persze ha mindketten keresnétek, akkor azt mondanám, hogy felesbe vegyétek, de ha nincs rá pénzed akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!