Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a hüvelygyűrűt, most mi lesz? Terhes leszek?
Több, mint fél éve használom és még csak ki sem csúszott soha!
Múlthéten szerdán tettem fel az új gyűrűt, tegnap legalább 4x szeretkeztünk a párommal, illetve ma reggel is 1x. Amúgy minden nap ellenőrzöm a gyűrűt, hogy fent van-e, de csütörtökön és pénteken sok dolgom volt, úgyhogy nem is nyúltam fel.. 20 perce viszont megnéztem és NINCS FENT!!
Fogalmam sincs, hol lehet, szex után sem jött ki, nem székeltem erőlködve, a bugyimban sem találtam, sehol! Feljebb csúszva sincs, a párom sem érzi, pedig baromi mélyre belém nyúlt..
Most mit tegyek?? Lehet, hogy már csüt. reggeltől nem volt fent, én meg így szexeltem!! :S
Na itt vagyok, köszi a válaszokat, aranyosak vagytok :)
Megvizsgáltak, kérdezgettek, és arra jutottak, hogy egy 3 hónappal ezelőtti hüvelygyulladás után maradt meg ez a probléma, aminek csak 1 tünete volt nálam, a fájdalmas szex (ezt arra fogtam, hogy nem tudok ellazulni). A méhszájam a többszörösére van duzzadva és ezért nem értem el. Ők is alig találták meg bennem.
Szóval most kaptam hüvelykenőcsöt meg antibiotikumot kell szednem, aztán kontroll 2 hét múlva.
Azt mondták, hogyha nem derül ki, akkor 1 év alatt méhnyakrákom lett volna.
De legalább tuti, hogy nem leszek terhes..
Jajj de kis buta vagy. Na mostmár meg tudod különböztetni a fájdalmakat és legközelebb azonnal mész dokihoz ha gáz van.
Örülök, hogy jól vagy és időben tudnak kezelni. Aztán legközelebb jobban figyelj a tested jelzéseire, mert ez komoly dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!