Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a hüvelygyűrűt, most mi lesz? Terhes leszek?
Több, mint fél éve használom és még csak ki sem csúszott soha!
Múlthéten szerdán tettem fel az új gyűrűt, tegnap legalább 4x szeretkeztünk a párommal, illetve ma reggel is 1x. Amúgy minden nap ellenőrzöm a gyűrűt, hogy fent van-e, de csütörtökön és pénteken sok dolgom volt, úgyhogy nem is nyúltam fel.. 20 perce viszont megnéztem és NINCS FENT!!
Fogalmam sincs, hol lehet, szex után sem jött ki, nem székeltem erőlködve, a bugyimban sem találtam, sehol! Feljebb csúszva sincs, a párom sem érzi, pedig baromi mélyre belém nyúlt..
Most mit tegyek?? Lehet, hogy már csüt. reggeltől nem volt fent, én meg így szexeltem!! :S
Hát ha nem akarsz esemény utánit, akkor marad az imádkozás. Mást nem tudsz tenni.
Egyébként tény, hogy nem szokták ajánlani a tabi/gyűrű melletti esemény utánit, de nem tilos.
Az esemény utáni betegtájékoztatója is leírja, hogy be lehet szedni mellette.
Az én nőgyógyászom szerint meg tilos.
A betegtájékoztatóban mindent leírnak, hogy ne lehessen perelni őket.. de mindegy.
Igen, amikor elkezdtem használni legelőször. Szeretek tájékozódni és tisztában lenni a dolgokkal.
Mondjuk suliban is tanultuk..
"A betegtájékoztatóban mindent leírnak, hogy ne lehessen perelni őket.. de mindegy."
Ha nem lehetne beszedni, akkor pont azzal védenék magukat, hogy leírják, hogy nem szabad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!