Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elhagytam a hüvelygyűrűt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a hüvelygyűrűt, most mi lesz? Terhes leszek?

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve használom és még csak ki sem csúszott soha!

Múlthéten szerdán tettem fel az új gyűrűt, tegnap legalább 4x szeretkeztünk a párommal, illetve ma reggel is 1x. Amúgy minden nap ellenőrzöm a gyűrűt, hogy fent van-e, de csütörtökön és pénteken sok dolgom volt, úgyhogy nem is nyúltam fel.. 20 perce viszont megnéztem és NINCS FENT!!

Fogalmam sincs, hol lehet, szex után sem jött ki, nem székeltem erőlködve, a bugyimban sem találtam, sehol! Feljebb csúszva sincs, a párom sem érzi, pedig baromi mélyre belém nyúlt..

Most mit tegyek?? Lehet, hogy már csüt. reggeltől nem volt fent, én meg így szexeltem!! :S

2012. okt. 27. 15:45
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
17.
2012. okt. 27. 16:10
 22/35 anonim ***** válasza:
Írj mindenképpen, hogy mi történt! Ok? Nagyon szorítok?
2012. okt. 27. 16:12
 23/35 anonim ***** válasza:
Bocs, ! :-)
2012. okt. 27. 16:12
 24/35 anonim ***** válasza:
tudom, h nem lehetne.. de te látsz más megoldást?
2012. okt. 27. 16:16
 25/35 anonim ***** válasza:
Írd meg mindenképp, hogy mi volt a dokinál!!
2012. okt. 27. 16:25
 26/35 anonim ***** válasza:

Válaszodból ítélve szedsz fogamzásgátlót is.

No ha azt minden nap rendesen szeded, már az alapból eléggé véd , hogy ne ess teherbe. A barátnőmmel csak fogamzásgátlót használunk, mindig elmegyek benne és eddig még nem volt gond mindig megjött neki.

2012. okt. 27. 16:42
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem szed fogamzásgátlót. Miből gondolod utolsó?
2012. okt. 27. 16:43
 28/35 anonim ***** válasza:

A kérdező jól tudja. Fogamzásgátló tabletta, vagy egyéb hormontartalmú fogamzásgátló eszközök mellett tilos bevenni 72órásat.

Nem tudsz mit tenni azon kívül, hogy elmész az orvosodhoz. Majd ő megmondja mi van. Egyik ismerősömnélk a tabival volt egyszer gond és a doki annyit mondott, hogy imádkozzon. Persze megnyugtatta, hogy elég kicsi az esélye a terhességnek, mert olyan időpontban volt, illetve régóta szedte, de az orvos sem tudott mit csinálni.

Majdírd meg mi volt.

2012. okt. 27. 16:49
 29/35 A kérdező kommentje:

Jesszusom 26-os, te mirol beszelsz?? De most komolyan!

Meg varunk, egy csomoan vannak elottem... Az en problemam szerintuk nem olyan surgos..

2012. okt. 27. 16:56
 30/35 anonim ***** válasza:
Na hazaértél? Írj! Szorítunk érted:)
2012. okt. 27. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!