Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a hüvelygyűrűt, most mi lesz? Terhes leszek?
Több, mint fél éve használom és még csak ki sem csúszott soha!
Múlthéten szerdán tettem fel az új gyűrűt, tegnap legalább 4x szeretkeztünk a párommal, illetve ma reggel is 1x. Amúgy minden nap ellenőrzöm a gyűrűt, hogy fent van-e, de csütörtökön és pénteken sok dolgom volt, úgyhogy nem is nyúltam fel.. 20 perce viszont megnéztem és NINCS FENT!!
Fogalmam sincs, hol lehet, szex után sem jött ki, nem székeltem erőlködve, a bugyimban sem találtam, sehol! Feljebb csúszva sincs, a párom sem érzi, pedig baromi mélyre belém nyúlt..
Most mit tegyek?? Lehet, hogy már csüt. reggeltől nem volt fent, én meg így szexeltem!! :S
Menj el dokihoz. Egyrészt megnézi, hogy biztos nincs-e bent, másrészt megmondja, hogy mit tegyél.
Ha tényleg nincs fent, akkor természetesen előfordulhat terhesség.
Ha a dokihoz menetelig szexelni akartok, akkor mindenféleképpen óvszerrel tegyétek!
Menj dokihoz! Valószínűleg 72 órás tabletta kell. Minél előbb menj dokihoz, ha addig szexeltek, akkor mindenképpen óvszerrel!
Mikor volt vérzésed utoljára?
Mert nem szabad, ha rendszeres használok hormontartalmú fogamzásgátlót!
Úgy tudtam, ezzel mindenki tisztában van, de ezek szerint nem. NEM SZABAD bevenni, úgyhogy ezt légyszíves ne írjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!