Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSETEK! Ez most mi volt?
tegnap este voltam együtt elősször a barátommal és nem védekeztünk sehogy mert azt mondta hogy majd vigyáz. és vigyázott de ennek ellenére el ment bennem, de nagyon fura volt mert utána kifolyt belőlem a... és akkor ez most azt jelenti hogy én immunis vagyok arra a bizonyos anaygra? és akkor ugye terhes se lehetek? vagy miért folyt volna ki???
CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT LÉCCI!!! 16/L
8-as vagyok... én kérek elnézést, de a korodból feltételeztem, hogy kijártad az általánost, ugyanis ez 8. osztályos biológia...
1. A megszakított érintkezés nem védekezés, hanem hazárdjáték. A pearl indexe 35, ami annyit jelent, hogy 100 nőből, aki rendszeresen él nemi életet, és ezt a módszert használja, megfelelő alkalmazás mellett egy év alatt 35 esik teherbe, ugyanis bizonyos feltételek megléte esetén az előváladék is tartalmaz ondósejteket.
2. Ne mondd azt, hogy vigyázott, mert akkor nem ment volna el benned...
3. Senki nem immunis a spermára... olyan van, hogy valaki meddő, meg olyan is, hogy a méhnyakváladék kinyírja a spermákat... de ez nem az a szitu...
4. Mit gondoltál, mi lesz a bekerült anyaggal? Felszívódik? Vagy bent marad, és gyűlik az évek folyamán? A felesleg távozik.
5. Mint egy kamaszlány édesanyja, nagyon melegen ajánlom - és csak jó szándékból - hogy addig ne élj nemi életet, amíg a homályos kérdéseket valakivel nem tisztáztad. Ez lehet szülő, tanár, doki, védőnő... de így ne...
Még mindig 8-as:
Akkor kezdésnek javasolnám ezt az oldalt:
Holnap meg irány a doki, és írass fel 72 órás tablettát. Drága, de a gyereknevelés még drágább... Ha nincs rá pénzed, beszélj a szüleiddel, vagy a sráccal...
A ciklusod hányadik napján tartasz?
Ha két hét múlva kell megjönnie, akkor pont most volt/van peteérésed, tehát az esély a teherbeesésre magas, olyan 30% körüli... Ha másfél hét múlva, akkor megúsztad nagy eséllyel, de ha nem mindig pontos, akkor ezt sem tudhatod... ráadásul bármikor előfordulhat spontán peteérés...
Úgyhogy mindenképp kell a tabi, ha nem akarsz kockáztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!