Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most gyengült ettől a hatása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most gyengült ettől a hatása?

Figyelt kérdés
4kor bevettem a fogamzásgátlót, 7 kor voltam nagyvécézni, és az eleje normális volt, de a végén krémes volt(majdnem hasmenés). Ettől csökkent a hatása?? Kérlek írjatok. És még 1 kérdés: ha a barátom előváladékos kézzel simogatta a combom meg a fenekem abból lehet baj??
2009. aug. 8. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mifelénk a nők nem szoktak teherbe esni a combjukon meg a fenekükön keresztül, de arrafelé lehet.Amúgy előfordulhat hogy gyengíti, ez lehet hogy egy kezdődő hasmenés.Ha legközelebb normális lessz akkor nem gyengítette. 22/L
2009. aug. 8. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Tejérzékeny vagyok, és tegnap ettem elég sok fagyit, lehet attól fájt a hasam és majdnem ment! Sztm nem kezdődő hasmenés.
2009. aug. 8. 21:42
 3/4 A kérdező kommentje:
írjatok még:D
2009. aug. 8. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem nincs gond. A combon, fenéken keresztül nem tudsz megtermékenyülni, csak ha a sperma a hüvelyedbe kerül vmilyen módon.
2009. aug. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!