Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 12 órára vettem be a gyógyszert, akkor gyengült a hatása? Kell kiegészítő védekezés?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 12:22
1/9 anonim válasza:
olvasd el a betegtájékoztatóban...
2/9 A kérdező kommentje:
ott azt írja, h 12 órán belül vettem be akk nem gyengült.. de én kb pont 12 órára rá vettem be és nem tudom h most mit csináljak
2011. jan. 30. 12:29
4/9 anonim válasza:
Első vagyok.
És szerinted még is mi a jobb?
Kockáztatni, és egész hónapban azon aggódni, hogy vajon hatott-e, esetleg teherbe esni, vagy kibírni egy hétig gumival, és nem aggódni feleslegesen?
Ne legyél már buta. Felőlem kockáztass, ha akarsz, de akkor kérlek szex után ne tegyél fel olyan kérdés arra vonatkozóan, hogy vajon teherbe estél-e.
5/9 anonim válasza:
Az első vagy? Érdekes, pedig a százalék nem stimmel...
6/9 anonim válasza:
lol:D Vagy törölték a választ, vagy csak akartam írni^^
7/9 anonim válasza:
Percre pontosan 12 órára? Hm nem tudom, pár napig használjatok gumit, vagy megszakításos védekezés.
8/9 A kérdező kommentje:
igen pont 12 órára.
rendben köszi
2011. jan. 30. 17:50
9/9 anonim válasza:
Aztán a megszakításossal mit ér?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!