Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tovább szedjem vagy hagyjam abba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovább szedjem vagy hagyjam abba?

Figyelt kérdés
most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót. az első levélből még lett volna 6 szem de most a 15. szemnél megjött a menstruációm. mit csináljak? szedjem tovább a 21 szemig vagy hagyjam abba?
2009. aug. 7. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szedd tovább és menj el a hét elején a nöorvoshoz. Valoszinü, hogy csak kezdeti zavar, de nézesss utánna, nehogy baj legyen.
2009. aug. 7. 21:33
 2/10 A kérdező kommentje:
a védelem vajon így is egy hónap után lesz teljes vagy ez felborít mindent? :S
2009. aug. 7. 21:36
 3/10 A kérdező kommentje:
amúgy köszi a választ
2009. aug. 7. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szedd tovább és első dolgod legyen amint teheted a nőgyógyászod. Szerintem csak felborult a hormonháztartásod, és ezért jöhetett meg. (lehet egyébként, hogy a gyógyszer túl erős a szervezetednek..., ami nem baj ilyen kis idő elteltével... szerintem)
2009. aug. 7. 23:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nyugi védeni fog. ez teljesen normális az első 3-4 hónapban!!!
2009. aug. 7. 23:22
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))
2009. aug. 7. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom, hogy a menstruáció idejére abba kell hagyni, nem?
2009. aug. 8. 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:

nem, ez nemígyvan, ahogyan az előttem szóló mondja. ez úgy van h szeded 21 napig (akármi is történjék) és amikor beszedted, akkor nemszeded és abban a 7 napos szünetben fog megjönni vmikor.

szal kérdező, abba ne hagyd, szedd tovább. védett leszel.

2009. aug. 8. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak a kezdésnél kell a vérzéshez igazodni, mert a vérzés valahanyadik napján kell az elsöt beszedni. Ezután már csak a 21 - 7 napos ritmust kell betartani, függetlenül minden egyébtöl, kivéve, ha valami miatt (hasmenés/hányás, stb) valamelyik nap még egyet be kell hogy szedjél, de az akkor egy plussz tabi, a napok száma marad.
2009. aug. 8. 08:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem ártana tudni, hogy csak pecsételés vagy rendes vérzés, mert nagyon nem mindegy. Ha levél közben rendesen megjön az a nagyobb probléma. Ha rendszeresen előfordul, másik gyógyszert kell íratni. Amúgy minden esetben végig kell szedni a levelet.
2009. aug. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!