Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedjem tovább, vagy hagyjam abba?
Elöször is, egyáltalán nem biztos, hogy a gyógyszertöl vagy rosszul, mostanában gyakori a gyomor-bél-fertözéses virus.
Másodszor, szedd tovább mindenképpen, (esetleg lehetséges, hogy a megszokás miatt émelyegsz, akkor pár nap alatt elmúlik), és ha nem javul a helyzet, akkor hétfön menj vissza az orvoshoz.
Ha elkezded, megszakitod és utána esetleg újra kezded, az sokkal jobban megviseli a szervezetet, mintha folytatod.
Szerintem simán meglehet, hogy a gyógyszertől van. A fogamzásgátlók amúgyi s a legdurvábban szólnak bele a női működésbe, szerintem ránk nőkre nézve a legszarabb típusú fogamzásgátló módszer.
Az, hogy bőrtöneted is van, méginkább egyértelmű, hogy nagyon valószínű, hogy a tabletta teszi. Tudod, sokaknak a máját kezdi ki a tabi, és akkor bőrtünetek is megjelenhetnek.
MENJ vissza a dokihoz, aztán ezt ne szedd tovább. A doki elküld egy vérvételre, megnézi a májfunkciódat, az eredmények nagyon rosszak lesznek. Ne ijedj meg tőle, abba kell majd hagynod ezt a tabit, és esetleg kapsz másikat.
DE én nem ajánlom neked egyiket sem, ha ilyen érzékeny vagy rá, meg amúgy sem. (bort iszom és vizet prédikálok... hiszen én is szedem :( ) De azért nézz utána, mi más módszer fogadható el még számodra, és válassz mást, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!