Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbbra is szedjem a fogamzásgátlót ha nincs párom vagy hagyjam abba?
Köszönöm a válaszokat :)
És hogy hormonkészítmény meg ilyenek az nem borítja fel a szervezetemben a dolgokat ha hol abba hagyom egy időre hol pedig ismét szedem...?!
Jó tudom hogy ha valaki egyszer elkezdi annak nem muszáj örök életében szedni.
szerintem szedd, ki tudja mikor mi jön:) jó bulikat lehet csinálni szingliként:D
én egy hónapig voltam szingli legutóbb, és még jó hogy szedtem folyamatosan, mert azóta megint lett barátom.
Jó kérdés...
mindkét döntésnek megvan a maga előnye és hátránya.
egyrészt sose tudhatod, mikor lép be az életedbe a következő hosszútávú kapcsolat. akármennyire nem akarsz pasit, lehet, hogy 2 hét múlva berobban az életedbe egy új. ha nem hagyod abba a tabit, akkor nem kell újra felíratni, újra kivárni míg hat.. stb.
az abbahagyás mellett az szól, hogy addig is pihenteted a hormonrendszered, újra lesz természetes ciklusod.
én amikor szakítottunk, tovább szedtem még vagy fél évig. aztán azért hagytam abba, mert nem jött új pasi, úgy gondoltam, hogy minek költsem rá a pénzt? újabb pár hónap múlva meg megismerkedtem a mostani barátommal, aztán kezdhettem elölről a felíratást, orvosi konzultációt, hatóidő kivárását.. stb. utólag azt mondom, nem volt érdemes abbahagyni.
én azt mondom neked, ha jó neked ez a tabi, kedvező hatásai vannak és nem sajnálod rá 3 havonta a pénzt, akkor ne hagyd abba.
Köszönöm a válaszod :)
Csak egy éjszakásba vagy szex kapcsolatba amúgy sem mennék bele de ki tudja ha egyszer mégis ahogy mondtad akkor gumival.
De szerintem nem fogom abba hagyni, ez jót tesz a bőrömnek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!