Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek. Múlt hónapban szombaton jött meg 5 körül. Ma nem jött még meg. Ha továbbra sem jön meg és csinálok terhességi tesztet, akkor az kimutatná ha terhes lennék?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 18:05
1/5 anonim válasza:
Hát még csak 1 órát késik.. :) az nembaj ha holnap reggelig nem jön meg akkor vegyél terhességi tesztet!!
2/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló sem feltétlenül napra pontosan állít be. Nekem pl. úgy szokott lenni, hogy szerda estétől csütörtök estig valamikor megjön. Egyébként pedig a tájékoztatódra valószínűleg az van írva, hogy ha a gyógyszermentes HÉTEN nem jön meg, akkor ne kezdj el új levelet, hanem menj orvoshoz. Rendesen szedted?
3/5 A kérdező kommentje:
minden nap mindig ugyanakkor..
2009. aug. 15. 19:21
4/5 anonim válasza:
nekem előfordult hogy teljesen kimaradt egy szünetben... nem voltam terhes következő szünetben rendesen megjött. az iylen alacsony hormontartalmú tabiknál előfordul az ilyen, ha rendesen szedted nem lehetsz terhes ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
Rám is rámhozta már a frászt, hogy csúszott 1 napot a mensim. Akkor kell paráznod, ha nem jönne meg egyáltalán. 1. dolgod tesztet csinálni legyen. Ha negatív, no para. Ha köv. hónapban sem jönne meg, irány a doki másik bogyót íratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!