Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki volt nőgyógyásznál az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nonamegec kérdése:

Aki volt nőgyógyásznál az magyarázná a vizsgálat menetét?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én nődokim elbeszélgetett velem előtte, kérdezgetett a menstruációmról, az első szerelmeskedésemről, minden oda kapcsolódó dologról és megdicsért, mert a terhes anyukák se sokszor tudják a menstruációjukat. Egy függöny mögé vezetett, elmondta, hogy milyen pózban kell felfeküdnöm és hogy miket fog csinálni. Csinált rákszűrést, kellemetlen volt egy kicsit ahogy felnyomta azt az eszközt, de nem bántott. Meg ultrahanggal megvizsgált. Én is nagyon izgultam, de semmi vészes nem volt. :) Ha meg még szűz vagy, akkor nem fog benned "turkálni".
2012. okt. 17. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, viszont ha szűz vagy akkor a végbélen keresztül fogja a méhedet megvizsgálni! Unoka hugomat onnan vizsgálta meg!
2012. okt. 17. 19:10
 3/9 A kérdező kommentje:
tökre parázok mert alapból nem szeretem egyik orvost sem.és nagyon szégyenlős is vagyok.csak elsö szex után azt mondták hogy kell.és igy el kell mennem.de nagyon félek.
2012. okt. 17. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
nincs benne SEMMI félelmetes. ne félj :) teljesen természetes dolog.
2012. okt. 17. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Menj szoknyában és könnyen levehető cipőben. (A szoknya jó a szégyenlősségre )

Ha nagyon félsz vihetsz magaddal valakit.

Amúgy ne parázz semmi igazán rossz nincs benne, maga a helyzet elviselése, ami fejben dől el a legnehezebb.

Minden jót!

2012. okt. 18. 13:49
 6/9 anonim válasza:
Ha első alkalommal mész, akkor mindenképpen keress egy női orvost, aki elött azért jóval elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés is. Azonkívűl ő is jár nőgyógyászhoz olykor, ezért nyilván sokkal megértőbb is szégyenlősségeddel is mint egy ffi.
2012. okt. 19. 11:26
 7/9 anonim válasza:
0%
Tiszteletem. Javaslom hogy legkozelebb fogalmazd ujra a kerdest vagy kerd meg egy udvarias ismerosod a kerdes atfogalmazasara.
2012. okt. 23. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Annyira utálom az ilyeneket,így nem tudod elolvasni vagy mivan??

Legközelebb te meg tanulj meg ékezetes betűket írni mert látom nem megy,a kötekedés viszont nagyon megy

2012. okt. 23. 09:14
 9/9 anonim válasza:
szerintem is nagyrészt fejben dől el az, hogy el tudd győzni a szégyellősségedet . Én is nagyon az vagyok, és bár először férfi dokim volt, aztán átmentem egy nőhöz és nekem sokkal jobb hozzá járnom. Könnyebb legyőznöm a szégyellősségemet előtte. Arról viszont nem hallottam, hogy a végbélen keresztül vizsgánlák a szüzeket. Én is az voltam az első pár alkalommal, de soha nem vizsgáltak úgy.
2012. okt. 24. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!