Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nőgyógyásznál az eredményekért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyásznál az eredményekért érte lehet menni vagy haza postázzák? Mármint ez csak olyan vizsgálat h gyógyszert szeretnék. Csak a szüleim nemtudnak rolla mert tiltják. Jah és már nagykorú vagyok

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
neked kell elmenned. nem postáznak smit
2010. aug. 24. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:

A vérvételt hazapostázzák? Vizeletvizsgálat eredményét hazapostázzák? Bármilyen orvosi vizsgálatod eredményét eddig hazapostázták már?

Ne kérdezz hülyeségeket légy szíves.

Ha nagykorú vagy akkor meg nem tudom, hogy mit izélsz ha a szüleid megtudnák. Viselkedj korodhoz illően, ne úgy mint egy 13 éves aki a cigit dugdossa a szülei előtt de a barátainak játssza az agyát.

2010. aug. 24. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én ebben az esetben nem tudom, de nem hiszem, hogy postáznák. Meg kellett volna kérdezni az orvost. Mondjuk nekem a méhnyakrák szűrés eredményét elküldték, de azt sztem úgy is szokás. Nem mondott semmit a vizsgálat után, hogy hogyan tudod meg az eredményeket? Ha nem, én elmennék, és megkérdezném.
2010. aug. 24. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én eddig 2 dokinál jártam ( az egyik messze költözött, ezért váltottam), és úgy működik, hogy a rákszűrés eredményét levélben elküldi.

Ha kezelés szükséges, akkor küldi a receptet az eredménnyel, és hogy mikor kell a következő időpontot kérni (hány hónap múlva)

2010. aug. 24. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: amit írtam, rákszűrésnél bevált gyakorlat
2010. aug. 24. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
rákszűrésnél se feltétlen küldik. nálunk be kell menni vagy elefonálni az eredményért. az holnap megyek gyógyszert iratni (első nőgyógyászati alkalmam) és anyám azt mondta hogy nem fog vért venni hanem máris ír góygyszert vizsgálat után. szerintem menj be és érdeklődd meg!
2010. aug. 25. 13:21
 7/9 A kérdező kommentje:
ez nem magándoki hanem klinika...gondolom ott luxus h kiküldik nem?remélem nem küldik kii
2010. aug. 31. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:
nem hiszem
2010. aug. 31. 03:00
 9/9 anonim ***** válasza:
a vérvételért nekem minid be kellett menni,de azt nem a nőgyógyász végzi.a szűrés eredményeket az én nőgyógyászom kipostázza.De pl ő postázza ki, szóval lehet én személyesen is át tudnám venni.Kérdés az is h. magán orvosod van, vagy sima.Tabi felírásnál szerintem csak vérvizsgálat van,de azt nekem eddig senki nem postázta ki.
2010. aug. 31. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!