Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsgálat nélkül írt fel nekem gyógyszert. Normális ez? Lehet belőle baj?
Most először akartam felíratni fogamzásgátlót. Azt hittem megvizsgál és megnézni milyen erősségű kell nekem.
De csak rám nézett azt mondta kb. 60 kg vagyok és felírta nekem a synicia tabletta.
nem kellett volna megvizsgálnia?? lehet ebből baj? Jó ez a gyógyszer? Tapasztalatok..
L/20
ne kezdd el szedni,menj el egy másik oroshoz majd a vizsgálat után kezd el szedni.
én sem szedhetek tabit,sajnos.
az egyiktől híztam rengeteget a másiktól meg iszonyat rosszul vagyok még most is pedig már március óta nem szedem!és voltam előtte vérvételen is...
a előtte már vizsgált, akk lehet h nem tartotta szükségességét annak, h még1x megvizsgáljon, hiszen nem volt panaszod...ha nem vizsgált előtte sem "soha" akk felelőtlen a doki...rákszűrés, kenet...ezek alapok...a vérvétel csak azért kell, h tudja, jól működik a májad és nincs baj a hormonjaiddal
enyém pl. csak megkérdezte h mostanában vettek-e vért és mivel én minden évben ellenőriztetem a vérképem (nem volt csillag) ezért felírta...
viszont javasolhattam én h melyiket, és jónak találta...a hasonlóak a mai tabik nagyon egymáshoz, ezért ő sem tudja 100 %ra megmondani, h neked melyik h hat... ha ez nem jó akk majd ír másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!