Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szeretnék felíratni! Hogyan zajlik az egész vizsgálat előtte?
Orvostól függ. Vki nem csinál semmit, csak felírja aztán mehetsz isten hírével. A normálisabbak alaposan kikérdeznek, csinálnak rákszűrést, elküldenek vérvételre.
Ha jót akarsz magadnak, inkább olyat választasz, aki nem csak odaadja a receptet. Egy vérvétel miatt meg kár hisztizni. Kibírod...
Én eddig csak olyan rendelőben voltam, ahol volt külön öltözőfülke. Ha viszel magaddal zsepit, akkor meg tudod magad törölni. De ne ilyen illatosított szarokkal, mert ha kenetet vesz vagy vmi, akkor az nem biztos hogy jó.
Köszönöm a válaszokat!Voltam már vérvételen 1x,de majdnem elájultam!!Nincsen olyan hajlamom..műtöttek is már!Még mindig meg van az a papír(vérvételes), ugyhogy majd viszem magammal!Igaz 2008as..az se most volt!!
Egyébként Dr.Erdődi z.-hoz megyek,csak jókat hallottam róla!
Le kell vetkőznöd egy helyiségben, de csak lent. Akkor esetleg egy zsepivel vagy hasonlóval ki tudod törölni ha szeretnéd. Beléd néz, ne félj nem fáj.Azután kenetet vesz rákszűréshez, évente kell, na az kellemetlen.Azután felír valamit. Én visszamentem mert drágább gyógyszert írt fel olyan 6-7000 lehetett ha jól emlékszem 3 havi adag és mondtam hogy olcsóbbat szeretnék mert elég drága.Én Tri-regolt szedek. Első pár napban hányingerem volt tőle, meg kicsit nőttek a melleim tőle, már fél éve szedem és semmi bajom tőle.
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!