Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne hatásos így, gumi nélkül, ez a fajta védekezés?
A párom és én lassan fél éve vagyunk együtt, és majdnem 3 hónapja, hogy nem láttam. Nemsokára hazamegyek hozzá, és egy különleges alkalomkor meglepném azzal, hogy gumi nélkül csináljuk, mert tudom, hogy ez egy nagy vágya, viszont eddig nem engedtem ennek a csábításnak, mert gyereket nem akarunk. A naptármódszerben nem hiszek. Olvastam fogamzásgátlókról, és hallottam a különböző spermicidekről, kúpok, tabletták, tamponok, habok. Ezeknek részletesebben utánajártam, és ugyan az emberek szerint nem hatásos, és csak más védekezés mellett szabad használni, pl gumi mellett, viszont a Pearl-index kimutatásai szerint egy év alatt, 100 nőből legjobb szerint 5, legrosszabb szerint 20 nő lett terhes, és helyes használat mellett 15%-os védelmet nyújt. Köztük is a habok hangzanak a legjobban, mert mint írták, ezek falat képeznek a méhszájnál, és spermicidet is tartalmaznak. Úgy gondoltam, hogy elmegyünk gyógyszertárba, megvesszük és este azzal csináljuk, DE! Fontos a DE! E mellett természetesen NEM mennék el benne, tehát mondhatni, megszakításos módszert is használnánk. Nem is az utolsó pillanatban venném ki, hanem egy 30 perces szeretkezésből, mondjuk legfeljebb 5 percet csinálnánk így, és gumival folytatnánk. Előtte lévő közel 24 órában nem maszturbálnék, hugycsóben nem maradna hímivarsejt, amit az előváladék fel tudna szedni, ezzel csökkentve a kockázatot. Sajnos fogamzásgátló tablettát próbált szerezni, de az orvos nem rendelt megfelelő időben, ezért ezt kénytelenek voltunk elhalasztani, így most ezt tudtam kitalálni. Spermiciddel, egy 30 percből 5 perces szeretkezés idejére, gumi nélkül. (A végén egyből menne kiöblíteni) Kérlek titeket, normális válaszokat adjatok, és fontos, hogy gumi nélkül akarjuk megoldani, lehetőleg terhesség nélkülözésével! Mennyire lenne hatásos? Van esetleg más ötlet, vagy tanács, hogy lehetne gumi nélkül, fogamzásgátló tabletta szedése nélkül csinálni így? A válaszokat előre is köszönöm!
18/f
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Olvasd el az első hozzászólást. (Spermiciddel ÉS megszakítással esett teherbe a válaszadó.)
És még egy dolog... ha eddig gumival csináltátok, akkor gumi nélkül annyira új élmény lenne, hogy lehet, hogy 1 percet sem bírsz! Ezt tapasztalatból írom, volt ilyenben részem!
Várjátok inkább ki a következő ciklust, és kezdje el rögtön szedni a barátnőd a fogamzásgátlót, addig meg gumizzatok.
Komolyan 3 hónapja nem láttad???
Lehet hogy mással kufircolt közben és kapsz majd egy jó kis nemi betegséget!
Egyébként meg mi értelme a pőre szexnek, ha ki kell húzni mielőtt elmegy a pasid...?
Ha nem bízol semmiben akkor gumi óvszer, vagy fogamzásgátló tabletta!
(személy szerint ebben a kettőben hiszek!!! minden más csupa kockáztatás)
Létezik szülés előtti spirál, vagy a nuvaring gyűrű, de ezek szintén hormonálisak...
11 válaszoló!
Ez azért elgondolkodtat :( Nem gondoltam, hogy még így is megesik, de ez ugyan olyan kockázatos lenne ha csak 2 percig csinálnánk? Tudom, hogy nem mennék el egyből, volt már, hogy csináltuk gumi nélkül, fél perc lehetett talán, és épp akkortájt volt mikor megjött neki, ezért mertük.
12 valszoló...én megbízom a barátnőmben és ő nem egy ringyó, ha az lenne, nem lennék vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!