Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Szerintetek mi a megoldás most?
Sziasztok!
Rögtön a dolgok közepébe vágok: A barátom egyáltalán nem bírja az óvszert. Használata utána 2-3 napig csíp neki a vizelet és egy-két kiütés is megjelenik. Sajnos ez nagyon ritka de megeshet... Szóval úgy gondoltam akkor én szedek fogamzásgátlót. Az orvosom fel is írta nekem az Gestomix 30-at. Kicsit jobban utána olvastam a témának és mivel nekem fibromám van (jó indulati daganat) olyat fog.tab-ot nem szedhetek ami ösztrögént tartalmazz. Egy alapos kivizsgálásra fogok menni... de addig is szeretnénk együtt lenni a barátommal (akit mellesleg mostanában nagyon ritkán látok).
a kérdés:
Szerintetek ez esetben mi lenne a legjobb védekezési eszköz??
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!!
A legjobb ha addig nincs szex.
A megszakításos hülyeségen ne is gondolkozzatok
A latexmentes óvszerek is irritálják a barátodat?
Lifestyles SKYN vagy Durex RealFeel más anyagból készültek, mint a hagyományos óvszerek, ezért elvileg ezeket azok is használhatják, akik a többire allergiásak. Egy picit drágábbak a többinél (olyan 900 ft körül van a 3 db-os), de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!