Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fontos! Szerintetek mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Szerintetek mi a megoldás most?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rögtön a dolgok közepébe vágok: A barátom egyáltalán nem bírja az óvszert. Használata utána 2-3 napig csíp neki a vizelet és egy-két kiütés is megjelenik. Sajnos ez nagyon ritka de megeshet... Szóval úgy gondoltam akkor én szedek fogamzásgátlót. Az orvosom fel is írta nekem az Gestomix 30-at. Kicsit jobban utána olvastam a témának és mivel nekem fibromám van (jó indulati daganat) olyat fog.tab-ot nem szedhetek ami ösztrögént tartalmazz. Egy alapos kivizsgálásra fogok menni... de addig is szeretnénk együtt lenni a barátommal (akit mellesleg mostanában nagyon ritkán látok).

a kérdés:

Szerintetek ez esetben mi lenne a legjobb védekezési eszköz??

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!!

2012. okt. 12. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj vissza az orvosodhoz és vele beszéld meg!
2012. okt. 12. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:

A legjobb ha addig nincs szex.

A megszakításos hülyeségen ne is gondolkozzatok

2012. okt. 12. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
azt kihagytam bocsánat hogy nem fogom bevenni a fogamzásgátlót :) de mivel kb havonta egyszer találkozom a barátommal szeretnénk együtt lenni (szerintem ez érthető)
2012. okt. 12. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Igy van menj vissza a dokidhoz,kérdezd meg tőle! Nehogy kipróbálj valami hülyeséget.
2012. okt. 12. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Marad a petting, vagy pedig hüvelyi spermicid megszakítással.
2012. okt. 13. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A latexmentes óvszerek is irritálják a barátodat?

Lifestyles SKYN vagy Durex RealFeel más anyagból készültek, mint a hagyományos óvszerek, ezért elvileg ezeket azok is használhatják, akik a többire allergiásak. Egy picit drágábbak a többinél (olyan 900 ft körül van a 3 db-os), de egy próbát megér.

2012. okt. 14. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!