Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex megszakítással?
Figyelt kérdés
Ha pharmatex hüvelykúpot/tablettát használok,akkor mindenképpen megszakítással ajánlott,ugye? Nagyon sok rossz véleményt olvastam,és kicsit félek az egésztől.De a barátom a gumit nem igazán szereti,a gyógyszer pedig nem jöhet szóba,szóval szeretnénk áttérni.
Valóban büdös lenne?
És ha előtte orálisan szexelünk ,akkor a gondolom ezt utána kell felhelyezni.
2012. okt. 8. 16:30
1/2 anonim válasza:
Igen, megszakítás nélkül ne használjátok. Nekem személy szerint nm jött be, engem nagyon csípett. Bnőm használta egy jó ideig, de aztán egyszer szex után azt vette észre, hogy tiszta vér lett minden (és persze nem akkor kellett volna megjönnie...). Másik bnőm azért nem bírja, mert oltári büdös.
Hát egy próbát megér...
2/2 Évike147 válasza:
Mi a párommal hónapokig ezzel védekeztünk és mi nem szakítottuk meg, semmi gondunk nem volt, csak egyszer elkezdett nagyon csípni, égni és nagyon fájdalmas volt. Egyébként szerintem nem büdös, kicsit gyógyszer szaga van, ha szagolgatod, de amúgy nincs semmi extra szaga. Rajta van az útmutatón, hogy a behatolástól számítva mennyivel előtte kell feltenni.. így csak Ti döntitek el mire mennyi időt és hogyan szántok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!