Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha Pharmatex kúppal védekeztem s megszakitást alkalmaztunk, de a 2. aktusnál nem raktam be új kúpot, mert az még 3 órán belül volt és a partnerem a péniszét sem mosta meg a 2. aktus előtt, amit szintén megszakitással fejeztünk be?
Lehetsz terhes.
Több embert ismerek, aki rábízta magát a kúpra, mert az 4 órán át véd..
azért ha nem is élvezett belé a srác, elég kicsi az esélye a terhességre---
1.hsz votlam
(11:44, nem elég egy ondósejt a megtermékenyítéshez.
A sperma fej részében van egy enzim, ami bontja a petesejt burkát és ahhoz, hogy bontsa, sok kell!
Terméketlen pasiknál meg az a baj, hogy kevés a spermaszám és nem tudja eléggé lebontani a burkot. Csak így zárójelbe,mert ezt a baromságot valaki kitalálta és hangoztatja, pedig nem így van. Az más másik dolog, hogy egy csepp g*ciben már van elég, ami bontja a burkot...)
a pharmatex a spermicid kategóriába tartozik. te is láthatod hogy ahhoz képest hogy ez elvileg egy védekzési mód, nagy a hibaarány. innentől kezdve mindenki maga döntheti el hogy neki ez így megfelel-e. csak itt a fórumon számtalan olyan választ olvastam hogy teherbe estek mellette. én 100% hogy nem bíznám magam csak erre, ha semmiképpen sem akarnék gyereket. ezeket a termékeket pesszárium mellé találták ki, a kettő együtt ad megbízható védelmet, magában a spermicidek nem elegek. szerintem aggódás helyett válts valami másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!