Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek első óvszer vásárláskor? Először tenném ezt.
Azt tudom, hogy el kell menni a boltba és megvenni, de azon belül nem tudom, hogy méretben mi a jó. Nem ismerem a méreteket. Hogyan kell lemérni, hogy mik a saját méreteim?
Először lesz szexuális kapcsolatunk a barátnőmmel, nekem első lesz, neki meg a második pasi vagyok. Az én feladatom lenne az óvszer vásárlás. Egyáltalán a méreten kívül mire figyeljek?
Lányok milyen óvszert szerettek?, milyet vegyek, ami nem okon barátnőmnek csalódást?
előző vok:
ilyen a lifestyles endurance például
A méret kb annyi, hogy ne legyen ráírva, hogy kicsi vagy nagy, hanem normál amire vagy nincs írva semmi olyan, vagy feel thin (vékony falú, Pleasure ami vastagabb falú, vagy ilyen-olyan ízesítésű, csak ne méretben adjanak meg figyelmeztetést, hogy ez abban más, és nem a falvastagságban. Rá lehet keresni az óveszer szó után a kidobott márkákra, vagy vannak videók is a neten, Youtube-on pl: Nagy Óvszer Tesztelés vagy Guy Buys Condoms
Azért a szélességet (kilapított esetben a szélesség) tüntetik fel, mert fontos, hogy ne szakadjon ki, illetve, ne csússzon le. (Átlagos méretnél: M, még a szélességet sem mindig tüntetik fel; csak az M jelölést.)
Igaz, a pénisz kerületét könnyebb megmérni, de átszámítható{*¹}, illetve vannak táblázatok.
Szabvány szerint az M méret 175 mm (17,5 cm) hosszú és 52 mm szélességű; 51-53 mm határok közt kell lennie.
Van kisebb szélességű és nagyobb is, ezekkel arányosan a szabványos hossz 171 mm és 200 mm (17,1 cm és 20 cm) között változik.
Persze, az nem biztos, hogy a péniszméretek hossza és az átmérője egyenes arányban változik.
{*¹} Ha egy óvszer kilapítva 58 mm-es, akkor a kerülete 2*58 mm = 116 mm, azaz 11,6 cm.
Hengeres forma esetén az átmérő 116 mm / pí (3,1415926535 8979323846) = 36,92 mm; kb. 3,7 cm.
(A falvastagság is szabványosítva van, olyan kicsi, hogy elhanyagolható.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!