Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek első óvszer vásárláskor? Először tenném ezt.
Azt tudom, hogy el kell menni a boltba és megvenni, de azon belül nem tudom, hogy méretben mi a jó. Nem ismerem a méreteket. Hogyan kell lemérni, hogy mik a saját méreteim?
Először lesz szexuális kapcsolatunk a barátnőmmel, nekem első lesz, neki meg a második pasi vagyok. Az én feladatom lenne az óvszer vásárlás. Egyáltalán a méreten kívül mire figyeljek?
Lányok milyen óvszert szerettek?, milyet vegyek, ami nem okon barátnőmnek csalódást?
Először is le kell mérned a farkad átmérőjét. Ha 3,5 cm felett lesz, akkor a normál óvszereket felejtsd el, mert szorítani fognak. Ez az 52-es méret. A legtöbb óvszer ilyen méretű. Pl. masculan, romantic, kamasutra. Ezekből a masculan a legjobb. Ha nagyobb méretekkel vagy megáldva, akkor a lifestyles (54) és a durex (56) jöhet szóba. Árban a lifestylesból a sima play (3 db)a legolcsóbb, durexből meg a love (4 db).
Én személy szerint a masculant szeretem a legjobban, mert biztonságos (nem szakadt még mint a durex, le sem csúszott, mint a lifestyles), rendesen síkos, kellemes az illata és íze. Ja és olcsó is.
Köszi az eddigi válaszokat, szerintem mind hasznos volt.
Sajnos kisebb mérettel vagyok megáldva, 11 cm, amikor merev állapotban van, az átmérője is kisebb. Hál istennek a barátnőm azt mondta, hogy ez nem gáz.
Remélem, hogy a szex után is ezt fogja mondani. Mint a kérdésnél fentebb irtam, nekem most lesz az első, neki meg már előttem volt egy pasija. Igyekezni fogok, hogy neki jó legyen, de szerintem nagyon az elején elmegyek majd :S
Arra figyelj nehogy a szomszéddal találkozz a pénztárnál...
""Szervusz Petikém, mit vásároltá....ooooo"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!