Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni? (többi lent)
Elsőnek az kapta meg a szemem, hogy miért csak a 7 napos tablettamentes szünet 5. napján kezdődik a menstruációd??? 2-3. napon kellene!
A tabletta véd a szünetben is!
Viszont amikor hánytál, akkor voltatok együtt? Mert ha kiment belőled a gyógyszer, nem tudott feloldódni, hatni.
"Elsőnek az kapta meg a szemem, hogy miért csak a 7 napos tablettamentes szünet 5. napján kezdődik a menstruációd??? 2-3. napon kellene! "
Ez érdekes, ezt még nem hallottam, de nekem is a 4. vagy 5. napon szokott kezdődni. Nem gondoltam volna, hogy ebből baj lehet.
A szünetben is véd a gyógyszer, ez tuti, amiatt ne félj, kérdező. A hányás viszont csökkentheti a gyógyszer hatását. Ha ennyire aggódsz, én elmennék a helyedben vizsgálatra, addig úgysem tudnál teljesen megnyugodni. Nem mellesleg anyukád sem.
Miért kellene a 2-3.napon? Nem kell. Jó az ötödiken is...
Jó eséllyel nem vagy terhes, egy teszt azért nem árt. Én emiatt nem mennék orvoshoz, a patikában 500 forintért kapható....
Elég kevés esélyt látok arra, hogy terhes lennél!
Tablettával is védekeztek, óvszerrel is védekeztek, és a barátod el sem ment benned. Szerintem az esély minimális.
Viszont nem tudom milyen gyógyszert szedsz és mióta, de ha a gyógyszerszünet 6. napján jön meg, az nekem kicsit fura. Szedd elő a betegtájékoztatót, ott írnia kell erről valamit! Ha nem stimmel a dolog, akkor vissza kéne menni az orvoshoz, hogy írjon fel másikat!
Nem hinném hogy terhes vagy, a rosszullét lehetett a fertőzéstől is, valami nem esett jol a gyomrodnak, olyat ettél...egyébként meg a terhességi tünetek később fognak jelentkezni, ha baj van:) Tuti nme vagy terhes, ne aggódj!
Anyudat meg állítsd le:DDD
Szerintem elenyészően kicsi az esély, de ha parázol, akkor csinálj tesztet, hogy mielőbb megnyugodhass.
A fogamzásgátló + óvszer kombó szerintem amúgy is overkill, lehet, hogy egy felelőtlen állatnak néztek, de ha a barátnőm (aki mondjuk most nincs) szépen, rendesen szedné a fogamzásgátlót, minden egyes nap beleélveznék, és még csak nem is aggódnék :)
Hallgass anyukádra menjetek el együtt vagy egyedül a doktor bácsihoz az megnyugtatóbb választ tud adni.
Ha volt elő váladéka attól is lehetsz terhes. Gratula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!