Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni?
Menj el orvoshoz én is azt mondom...Mert nem értek a női bajokhoz :D Nyugi nem lesz semmi gond :)
De azért elmesélem ,hogy én régen annyira pszichoszomatikus elmebeteg voltam vagyis inkább hippohonder ,ami odáig fajult (egy fóbia miatt :D) ,hogy ha közösségbe mentem akkor bármikor bármit elő tudtam hozni magamból tehát ha eszembe jut hogy ma front van leeshet az arra érzékenyek vérnyomása akkor tuti hogy abban a másodpercben elkezdtem szédülni mint az atom elsápadni vagy épp megittam egy energiaitalt és valaki mondta hogy káros akkor biztos voltam benne hogy szívinfarktust fogok kapni és vert a szívem meg fájt a mellkasom és már a halálra készültem :D Meg ha meghallottam azt a szót hogy HERERÁK akkor tuti ,hogy bemeséltem magamnak hogy a bal herém megdagadt és le kell vágni :D
Hát érdekes gyerek voltam :D Szóval szerintem ha a helyedbe lennék nekem már a tejképződés is megindult volna :,DDDD
Jaj utolsó, én is ilyen vagyok! :DD
Egyszer nekem is késett vagy egy hetet és már rendesen jöttek a reggeli rosszullétek, meg fájt a mellem, dagadt a bokám, meg minden terhességi tünetem volt! Utána meg kisült, hogy csak késett... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!