Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért hülyeség?
Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek nőgyógyászhoz fogamzásgátló tablettát íratni.Megmondtam a brátomnak,hogy úgy szeretném,hogy továbbra is használjuk a gumit még a gyógyszer mellett is.(nem csak addig az ideig amig hatni kezd a gyógyszer)
Azt mondta hogy ez furcsa,meg nem érti minek? Dehát miért baj az,hogy biztosra szeretnék menni?Szerinte vagy az egyik vagy a másik.Szerintetek?
2012. szept. 18. 14:57
11/17 anonim válasza:
Mondjuk az ilyen fajta lanyoknak aztan nem fog menni a szex annyira stresszelodnek a terhesseg miatt.
Az is egy megoldas, ha szeded a tabit es mellette sosem engeded hogy beled elvezzen.
Ettol sem nyugodnal meg kicsit?
13/17 A kérdező kommentje:
26.
2012. szept. 18. 15:10
14/17 anonim válasza:
Lehet, hogy az ismerősöd így járt gumi mellett. De az nem is olyan biztonságos, mint a bogyó. Ha tudtatok eddig úgy szexelni, hogy csak gumit használtatok, akkor igazán nem értem, hogy a csak bogyó miért rosszabb, ha jobban véd. Amúgy ha az a lényeg, hogy egyszerre többet használj, hogy biztonságosabb legyen, akkor kérdezd meg a nőgyógyászodat, hogy milyen készítményeket ajánl még bogyó mellé. Vannak kenőcsök, amik bogyóval szinte 100%-os biztonságot nyújtanak. Semmivel sem biztonságosabb a gumi-bogyó kombó. És még a szexet is jobban élveznétek.
15/17 anonim válasza:
Figyelj, drágám. Ha teherbe kell esned, akkor 6 gumival is meg fog történni.
Dicséretes, hogy nem vagy felelőtlen, de túlzásba sem kell vinni.
16/17 A kérdező kommentje:
rendben igazatok van teljesen.utolsó előtti hozzászoló,köszönöm, meg fogom kérdezni,hogy mit lehet még kérni a gyógyszer mellé esetleg.Mindenkinek köszönöm a válaszokat.igazatok van nektek is meg a abrátomnak is.
2012. szept. 18. 16:11
17/17 anonim válasza:
Az oké, h biztosra akarsz menni, de ebben a témában ha minden lehetséges eszközt-módszert is bevetsz, egy minimális 'hibaszázalék' úgyis marad... Mindenki fél eleinte a gumi nélküli szextől, de nyugi, csak az első hónapban lesz így, tapasztalatból mondom:) Én is végigparáztam az elejét, az első szex után egy kiadósat bőgtem is, de amint megjött a vérzésem az első levél végén, megnyugodtam, és most már semmi esetre sem térnék vissza a gumira. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!