Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Controvul fogamzásgátló, hallott róla már valaki/szedte már valaki?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?2012. szept. 15. 13:31
11/24 A kérdező kommentje:
Hát nekem nagyon bevált, mert semmi mellékhatása nincs, most tartok a 2. havi adag végénél:) És eddig tényleg jó. Az előzőtől nekem mindig feszült, megduzzadt ( ezt azért nem bántam :D ) a mellem és fájt is, ettől viszont semmi sincs, olyan mint amikor nem szedek gyógyszert.
2012. nov. 10. 11:00
12/24 anonim válasza:
Én is azt kaptam most a dokimtól, már ki is váltottam. Lassan el is kezdhetem szedni, kiváncsi leszek hogy fogom bírni. Nem szedtem még semmiféle tablettát. :S jó, h neked bevált, remélem nekem is jó lesz. :)
13/24 evelin91 válasza:
Én másfél hete kezdtem el szedni, Cypromix-ről váltottam. Kisebb hányingert tapasztaltam, de remélem ez nem lesz mindennapi..
14/24 A kérdező kommentje:
én is Cypromixről váltottam erre. 3 havi adag után még mindig jó. csak nem PCO miatt szedted te is?
2012. dec. 8. 16:03
15/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Látom többen is Cypromix után kaptátok ezt a gyógyszert, szintúgy én is. Lehet hasonlóak, csak más a hatóanyag tartalmuk? Egy picit tartok ettől a gyógyszertől, mint ahogy előttem már írták még nem igazán ismert. :S
16/24 evelin91 válasza:
Nekem megmaradt 2 havi tablettám (Controvul), ha valaki esetleg megvenné olcsóbban, írjon privit. :)
17/24 anonim válasza:
Nekem is most írta fel az orvos,én azelőtt symiciát és lindynette-et szedtem de egyik sem vált be.kíváncsi vagyok hogy ez milyen lesz,elég sok rosszat hallottam róla szóval picit tartok tőle.remélem hízni azért nem fogok tőle,nem hiányozna..mondjuk az előző 2-től sem híztam,sőt fogytam,hátha ettől is fogok :D
18/24 anonim válasza:
sziasztok!
én is ezt a gyógyszert szedem már lassan 1 éve, de őszintén megmondom..nem nagyon bízok benne..mikor ki akartam váltani először azt se tudták mi ez..akárhányszor ki akarom váltani mindig meg kell rendelni,és ezt már több gyógyszertárba is tapasztaltam.
mikor megkaptam utána olvastam és nagyon megijedtem mert alig írtak róla valamit.
viszont én semmi mellélhatását nem érzem. nem híztam tőle, nem nagyobbak a melleim, nem hánytam.
19/24 anonim válasza:
Senki nem hízott tőle? Nekem is ezt írta fel az orvos de félek elkezdeni, nem akarom hízni.
20/24 Pegyke válasza:
Nekem is elég sok mellékhatása volt, ingerültség, pattanás, fejfájás és minden napos pecsételő vérzés, izületi gyulladás. De ha valakinek bevált, nekem megmaradt 2 havi bontatlan szelvény. Féláron, szívesen odaadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!