Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Controvul fogamzásgátló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Controvul fogamzásgátló, hallott róla már valaki/szedte már valaki?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
2012. szept. 15. 13:31
1 2 3
 1/24 ancsika1031 válasza:
Szia én is azt kaptam a dokimtól de a gyógyszertárban azt se tudták mi az vajon miért nem tudom kezgyem e el szedni de ahoz meg túl drága volt hogy másikat kérjek.
2012. szept. 16. 13:11
 2/24 ancsika1031 válasza:
Nekem nem vált be a gygyszer kiütéses lettem töle ha neked be vált akkor az enyémet át vehetnéd van még 2 levél a harmadikbol 3 szem hiányzik fél áron oda adom.
2012. szept. 25. 20:50
 3/24 anonim ***** válasza:
Szia! Meg nem sokan ismerhetik a gyogyszert mert uj a piacon. Ez egy Nemet fogamzasgatlo , en is ezt kaptam csak itt kint , itt ugy hivjak Cedia 20 . Utanna olvastam itt a nemet oldalakon de itt sem sokan hasznaljak meg . En csak annyit vettem eszre hogy nöl a mellem töle , de ezt mondta is az orvos . A többit meg majd biztosan kesöbb vesszük eszre . remelem mindenkinel bevallik majd. Üdv.
2012. szept. 28. 11:56
 4/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok:) Köszönöm a válaszokat!

Ma veszem be a 3. bogyót, eddig még semmit sem észleltem, de ilyenkor még nyilván nem is lehet. Másik gyógyszerről váltottam (Cypromix). Hát nekem eléggé ijesztő volt, hogy neten semmi hír róla. Remélem nem lesz semmi komolyabb mellékhatása. Főleg a hízástól félek, mert már nem ez az első gyógyszerem és volt több is amitől híztam. Amúgy is hajlamos vagyok rá ha nem figyelek oda. Kb éheznem kell, hogy csinos maradjak.

Ha a mellem nő nem lesz gond:D De a lényeg mégis csak az, hogy ne legyek rosszul tőle és, hogy védjen rendesen.

Majd közben még írok, ha tapasztalok valamit:)

2012. szept. 29. 11:41
 5/24 A kérdező kommentje:
ancsika1031 Megbeszéltjük majd, de még nem tudom, mert az első levél elején tartok:)
2012. szept. 29. 11:42
 6/24 ancsika1031 válasza:
Én 3 szemet tudtam szedni nekem ki ütéseim lettek töle nagyon sok és nagyon viszkedtek én abba hagytam ha neked be válik át adnám neked fél áron mert én nem szeretném tovább szedni.
2012. szept. 30. 22:06
 7/24 anonim válasza:
Nekem most írta fel az orvos. Mennyibe kerül?
2012. okt. 15. 18:40
 8/24 ancsika1031 válasza:
Szia 7000 ft ba kerül
2012. okt. 18. 12:20
 9/24 ancsika1031 válasza:
kAPTAM MA VALAKITÖL ÜZENETET HOGY ÁTVENNÉ A YOGYSZERT FÉL ÁRON DE SAJNOS VÉLETLENÜL KI TÖRÖLTEM NEKI ÜZENEM MEG VAN MÉG A GYOGYSZER HA AKTUÁLIS MÉG FÉL ÁRON ODA ADOM NEKI
2012. okt. 25. 12:13
 10/24 anonim válasza:
Szia, nekem ma írta fel ezt a doki, de akkor most én érdeklődnék, hogy mit tapasztalsz, jó a gyógyszer? :)
2012. nov. 9. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!