Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fogamzásgátló véd az első szemtől?
Még várok a laboreredményre, nem tudom melyiket fogom szedni. Viszont mindenkitől azt hallom hogy egy hónap után véd csak a tabletta. De az egyik fogamzásgátló betegtájékoztatójában ezt olvastam:
Ha a Jangee 3 milligramm/ 0,02 milligramm filmtabletta szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
Szóval az a kérdés, hogy másfajta tablettánál is véd az elsőtől, vagy ez csak néhánynál van így? Persze, az orvosom el fogja mondani, hogy mit hogy, de ez felkeltette az érdeklődésem, és elgondolkodtatott. (bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de érdekel:))
Igen, első szemtől védenek, ha első napon kezded el.
Ennek ellenére az orvosok igen nagy része legalább egy hét védekezést javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!