Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik az abortusz?
Figyelt kérdés
valaki leirna nekem mit csinalnak abortuszkor?2012. szept. 15. 11:07
2/8 anonim válasza:
egy kicsit egyszerűbben. Bemész egy egyszerű vizsgálóba. Nem műtő! Kapsz egy injekciót, amitől elkábulsz. Nekem nem volt elég az első adag, nem hatott, kaptam még, és egy pillanat alatt aludtam. Nem voltam magamnál. Már a kórterembe tértem magamhoz, nagyon nagy hányingerem volt, de csak pár percig. Visszaaludtam, és azóta semmi rosszat nem éreztem.
3/8 A kérdező kommentje:
es a fajdalom? es a tagito?
2012. szept. 15. 16:00
4/8 anonim válasza:
feldugnak egy kapát és körbeforgatják
5/8 anonim válasza:
nekem szörnyű volt. A műtőbe voltam, mikor egy másik lányt "műtöttek"(persze nem néztem, mert függöny volt közöttünk). Ő nem érzett semmit, de én végig hallodtam a porszívó hangját. Akkor akadtam ki totál, hogy ennek mégis mekkora súlya van. Addig talán fel se fogtam valójában. Semmi emberiség nincs az abortuszban. Végül elaltattak és rajtam is végigcsinálták. Az ellenségemnek sem kívánnám. Meg amit a nővérek leműveltek, hát komolyan mondom egy állatnak éreztem magam. Úgy hoztak vacsorát, hogy szó szerint elém dobták, hogy egyél ribanc. vagy mentem a folyosón és direkt nekem vágta az egyik az ajtót. Szörnyű volt mindennel együtt...
6/8 anonim válasza:
Abba senki sem gondol bele, hogy miért kéri valaki az abortuszt. Gusztustalanok a nővérek. meg kéne szülni a gyereket, aztán odaadni neki, hogy neveljék fel, de nem adhatják örökbe.
7/8 anonim válasza:
Inkább az a gusztustalan, hogy legális a gyilkosság.
Ha valaki elég okosnak érzi magát, hogy b*sszon, legyen elég okos a gyerekneveléshez is.
És elmagyaráznad azt a helyzetet, hogy mikor nem tud valaki örökbe adni egy gyereket???
Száz-száz család vágyik egy gyerkőcre, de sajátjuk nem lehet.
8/8 anonim válasza:
* Most nem akartam kritizálni senkit, de ideges lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!