Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm lehet terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm lehet terhes?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk tapasztalatlanok de most kicsit ránk jött a frász, múltkor egy olcsó óvszert vettünk, nem szakadt el, és nem mentem el benne, de amikor kihúztam az óvszer épp hogy csak a makkomon volt, és félek hogy alatta kijöhetett egy kis előváladék. Nem tudom megmondani mert tőle voltam nedves. Már kint élveztem el, de sokáig csináltuk úgy hogy már nagyon közel voltam az orgazmushoz és nem lehet hogy kifolyt pár csepp. Igaz a makkomon rajta volt szorosan de ettől még megijedtünk.

22/f 18/l

2012. szept. 8. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy terhes lehet...
2012. szept. 8. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:

De igen, ez tapasztalat kérdése.

A gumit folyamatosan ellenőrizni kell, hogy nem-e csúszik fel. Nem csak az olcsót, a drágát is.

Egyébként ha ennyire nem tartott, akkor ki is szökhetett alóla a cucc (tudom, azt mondtad kint élveztél el, de előbb is jöhetett, s nem csak előváladék).

2012. szept. 8. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
nyugi, nem terhes
2012. szept. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!