Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy terhes maradtam?
Augusztus 27.én együtt voltam a barátommal de sajnos kiszakadt a gumi. Elmentünk a kórházba írtak fel nekem esemény utáni tablettát és aktus után olyan 2-3 órára már be is vettem. Rá kb. 5-6 napra görcsölt a hasam és 3 napig menstruáció jellegű vérzésem volt,de abszolút nem volt időszerű mert utoljára aug. 19.-én volt meg. Ma csináltam tesztet és negatív lett. Egyébként semmi bajom,semmi terhességre utaló jelet nem vettem észre.
Mikor nyugodhatok meg hogy nem vagyok terhes ?
18/L
Senki sem marad terhes, előbb utóbb mindenkinél vége szakad.
A válaszom nulla.
Nem vagy terhes. A vérzés pedig csak a gyógyszertől volt, a hormontartalma miatt kicsit összekuszálta a dolgokat. Ne aggódj emiatt. :)
23N
Hogy lehet, hogy beveszel valamit, amiről azt sem tudod mi a hatása... Az esemény utáni tabletták így működnek, nagy adag hormonlöket, ami méhnyálkahártya-leválást okoz, ezzel megakadályozza hogy be tudjon ágyazódni az esetlegesen megtermékenyített petesejt - legalább a betegtájékoztatót elolvashattad volna. Nem sok köze van a ciklusodhoz...
Egyébként máris megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!