Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek lassan 2 hónapja.De néha hányingerem van,mostanába csak reggelente mikor felkelek,és az utóbbi héten elég fáradékony voltam,sokat aludtam.Júliusban csináltam 2 tesztet,mindkettő negatív lett.A havim is rendesen megjött mindig.ez a fáradság lehet mellékhatás?vagy talán az időjárás miatt.2 hónap alatt már több mellékhatás is lenne nem?lécci normális válaszokat.2012. szept. 4. 17:52
1/3 anonim válasza:
Lehet betegség jele is. Csinálj még 1 tesztet, ha nem vagy terhes, és a rosszullétek még mindig tartanak, menj el dokihoz..nekem is a fáradékonyság miatt derült ki, hogy pajzsmirigy betegségem van..
2/3 Rs. válasza:
szerintem nem vagy az!
De, ha ennyire félsz, akkor menj el egy nőgyógyászhoz :)
3/3 anonim válasza:
Fáradtság lehet vashiány jele is
Ha rendesen szedted a fogamzásgátlót és rendesen volt vérzésed is akkor nem lehetsz terhes.
Hányinger meg lehet mellékhatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!