Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az escapelle betegtájékoztatóban olvastam, hogy egyes készítmények csökkentik a hatását. Szeretnék használni pharmatex hüvelytablettát ilyenkor azt lehet?
7-es
igen tényleg a 2. voltam, bocsi :)
Tehát, annak már nem fogja csökkenteni a hatását.
De a pharmatex hüvelytabletta nem biztonságos önmagában, de megszakítás mellett jó.
Veszed be helyett teszed be. :)
Szerintem amúgy azért van ez így, mert ha hétfőn vetted be, és 72 óráig hat, az alatt a 72 óra alatt nem kellett mást használni, de utána kell, legalábbis javasolt, és akkor már nem zavar be egyéb tablettának a hatásába.
Utolsó: Ha nem vagy képben, minek írsz baromságot?
Nem azért 72 órás, mert 72 óráig még védelmet nyújt, hanem mert ha nem védekezel, utána még 72 órán belül veheted be....
Kérdező: Lehet használni.
Mellékesen megjegyzem, hogy csak épp a hatóanyagát nem msáoltad ki a tájékoztatóból, ami a lényeg lenne, de mindegy.
De önmagában nem sokat ér, ha nem akarsz terhes lenni, megszakítás nélkül ne használd.
Ha nem védekezel és 72 óráig beveheted, ez szerintem az jelenti, hogy jobb ha előbb beveszed, de még akkor is hat, különben mi értelme lenne bevenni.
De mindegy, a kérdező ezen már úgyis túl van, és nem ez volt a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!