Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cipromix tablettát szedek, már 3 napja hasmenésem van. Csökkenhet a hatása? A betegtájékoztatóban.
Drágám, te milyen betegtájékoztatót olvastál?
Ezt a gyógyszered tájékoztatójából másolom neked:
"Mi a teendő, ha hányt vagy súlyos hasmenése van
A tabletta bevétele után 3-4 óra múlva jelentkező hányás vagy súlyos hasmenés esetén nem biztosított a készítmény hatóanyagainak teljes felszívódása. A hatás hasonló, mint amikor egy tabletta kimarad. Hányás, hasmenés után vegyen be egy tablettát a tartalék csomagból, amint csak teheti, lehetőleg 12 órán belül és utána a szokott időben folytassa a tabletta szedését. Ha ez nem lehetséges vagy 12 óránál több idő telt el, kövesse a ˝Ha elfelejtette bevenni a gyógyszer˝ címszó alatt leírtakat."
Tanulj meg olvasni...
Kedves utolsó, a válaszod rendkívül haszontalan volt, piros kezet érdemel. Az én betegtájékoztatómban ez áll:
"Mi a teendő, ha hányt:
A Cypromix tabletta bevétele után 3-4 óra múlva jelentkező hányás esetén nem biztosított a készítmény hatóanyagainak teljes felszívódása. Vegyen be egy tablettát a tartalék csomagból, amint csak teheti, lehetőleg 12 órán belül és utána a szokott időben folytassa a tabletta szedését. Ha ez nem lehetséges vagy 12 óránál több idő telt el, kövesse a ˝Mi a teendő, ha elfelejtette bevenni a gyógyszer˝ címszó alatt leírtakat."
A kezemben tartott gyógyszer dobozán a gyártási idő "2011 07" lehet hogy azóta módosítottak a betegtájékoztatón. De én az általam kezemben tartott papírról idéztem.
Haszontalan volt? Miért, nem adtam meg a választ a kérdésedre?
Tessék, be is linkelem neked: [link]
De hogy ne lenne benne a tájékoztatódban, hogy mi a teendő hasmenés esetén, olyan NINCS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!