Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van ez, nagyon félek! (? )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, nagyon félek! (? )

Figyelt kérdés
Hónap elején voltam együtt a férjemmel,és peteérés óta eléggé fájnak a melleim.Pedig előtte sosem fájt,csak 3-4 nappal azelőtt hogy megjönne.Rendesen szedem a fogamzásgátlót is.Most mértem meg a hőmet,37 volt.Pedig olyan 36,2-3 körül szokott lenni.Ez mit jelent?Miért fáj a mellem ha máskor nem szokott?Ugye nem vagyok terhes?Írjatok légyszi,egész éjjel itt bőgök,aludni se tudok annyira félek.26L
2012. aug. 25. 03:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A mellem kb 1 hete fáj,a hőt most mértem hogy magasabb.Egyébként tudom hogy tök gáz hogy ezt leírom,de amikor együtt voltunk,pont nem úgy sikerült a dolog hogy lett volna orgazmusom:/ Nem tudom számít-e valamennyit...

Tudod,arra is gondoltam,hogy az utóbbi hónapokban már a C-s melltartó is kicsinek bizonyul,bár szerencsére még nem tartok a D-nél:) Szóval pár hete itthon vagyok és nem hordok melltartót,és lehet hogy a súlya húzza,azért fáj.Bárcsak így lenne.

Mégegyszer köszönöm és jó éjt!

2012. aug. 25. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!