Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is képes ennyire aggódni feleslegesen?
ez már túlzás.Valószínű a nevelésből adódhat.
Elég azt a gumit felhúzni.Az elég védekezés nem kell ezen izgulni
Én 25 vagyok.Régen,mikor még nem szedtem gyógyszert,hanem gumival védekeztünk,betegesen rettegtem a teherbeeséstől.Mihelyst egy icipici olyan dolgot vettem észre magamon,ami annak a jele is lehet,rohantam a gyógyszertárba és vettem 3 tesztet.Mert ugye 3 már csak nem tévedhet.Szex után felfújattam a gumit a barátommal,ha kipukkad akkor lyukas volt,de a biztonság kedvéért utána még vizet is engedtünk bele,nem-e szivárog.
Aztán elkezdtem gyógyszert szedni,eleinte rettegtem attól hogy belém élvezzen,pedig tudtam hogy véd...de mivan ha mégse.Mostanra nagyjából sikerült ezt a dolgot hanyagolnom,sokat segített hogy a gyógyszer miatt a havim sosem késik,de ha egy nappal is később jönne meg,tuti hogy pánikba esnék.
Egyébként én is stresszes vagyok,és én is mindent túlreagálok,felnagyítok.Bár nálam a fő ok,hogy nem szeretnék átélni egy abortuszt.
Jézus...azt hittem kb. 16, azért fél ennyire.
Talán van mi rossz emléke? Mondjuk egy abortusz?
Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!