Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabi mentes 4 nap és még semmi? Van okom aggódni? Részletek a kiegészítésben.
Ha azt mondják nincs okod aggódni,akkor nem veszel tesztet....Ha helyesen szedted,nincs okod aggódni.Plusz nyugodtan lehet havonta,kéthavonta tesztelni csak önmegnyugtatásként annak is,aki védekezik,mert jobb félni,mint megijedni.
Az is normális,ha a szünetmentes hét utolsó napján jelentkezik a vérzés.
1. Betegtájékoztatóban le van írva, hogy ha nem első napon kezded el, akkor egy hétig kiegészítő védekezés szükséges.
A megszakítás nem normális védekezés. Amellett igen könnyű teherbe esni, mivel még a tabletta nem hat.
"Hatott a gyógyszer, mert távozott belőlem a dolog". Tessék? Ezt nem tudom értelmezni.
Tegnap este, tehát a 4. nap végén megjött. :) Reméltem, hogy nem lesz gond...köszi mindenkinek!
Távozott belőlem a dolog...sztem nagyon is érthető, csak nem akarok bunkó lenni.
Most arra gondolsz, hogy a sperma kifolyt belőled?
Te tényleg azt hiszed, hogy az mutatja a tabletta hatását, ha kifolyik?
Jesszus. A tabletta a peteérést akadályozza. Akár hat, akár nem, ami bemegy, az kijön.
Ha vki gyereket akar, akkor is kifolyik ám a sperma nagy része...
Csak reménykedtem benne, hogy nem erre a butaságra gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!