Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen drágák az óvszerek?
ezt én sem értem.
esetleg viagrával próbálkoztok?
8000-et fizetsz, de hány darabért?
2000 egy 12 db-os Lifestlyes. 8 kilóból 48 db is kitelik.
Mik vagytok ti, nyulak?
Nem dolgoztok, nincs hobbitok, nem menstruál soha sem?
Egyébként helyes, hogy nem szedi.
miért a pelenka meg az egyéb költségek olcsóbbak?
am az államnak a népességnövekedés az érdeke (bár érdekesen ágyaz meg hozzá :DD)
Ez az , hogy ilyen Magyarország.
Az kell az államnak, hogy a nők csak szüljenek, de mivel segíti ezt elő? A nagy semmivel...
Jah, igen.. bocsánat a pontpontokat segít mindenbe az ország csak a magyarokat nem... ennyi egyszerű
ilyen mocskos ez az ország :@
8-as vagyok.
10eske csak nem vagy irigy? ;)
Kiábrándítalak, a párom 26 éves és 2 éve mindig egyre nagyobb gumit veszünk....
11-es a viagrás kérdés nekem szólt?
Mire irigykednék? Van párom, és tökéletesen megfelel a mérete.
Csak szerintem elég érdekes, hogy vkinek a farka felnőtt korába nő. Mégis mitől? A növekedés kb. 22 éves korban befejeződik.
24 éves korában már hova nőne basszus?
11-es vagyok
igen neked szólt. Miért, nem volt egyértelmű? xD
Egyébként hülye az, aki irigykedne.
Te pedig elég szenilis lehetsz. Gratulálok, hogy jobban szereted a barátodon ami ott lenn van,mint magát a lényét.
Mi ő valami torzszülött vagy mi, hogy mindig nő? Az oké, hogy nagy méret kell, ezt még el is hisz de azt , hogy 26 évesen folyamatosan nő.
Istenem... szerintem te már az általános iskolában se voltál biosz órán.
Csak úgy hozzávetőlegesen senki nem kérdezte, hogy a te barátodnak hány cm-es. Leszar mindenki.
Igen, a testmagasság növekedése és a csontosodás 22 évesen fejeződik be, de egyes szervrendszerek fejlődése akár 30 éves korig kitolódhat...orvos mondta.
Az is szerepet játszhat, hogy a párom 22 évesen vesztette el a szüzességét az előző párjával.
Bocsánat 17-es, de azt hittem, hogy egy kamaszfiú kötekedik.
Látom milyen sok kultúra szorult beléd.
Mivel nem ismersz engem, elég buta vagy, hogy ilyen jelzőket használsz.
Csak nevetni lehet rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!