Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen drágák az óvszerek?
"A fogamzásgátló sem olcsóbb."
Érdekes az enyémből 3 havi adag 4-5ezer Ft között van.
1000nél kezdődik? Hol nézed te bakker?
3 darabos durex 7-800 ft, sőt a love, amiben négy darab van, az is 700 forint körül van.
Ha nagyobb csomagot veszel (12-es), akkor olcsóbbra jön ki.
Ha nem akar tabit, így jártál. Ennek legalább nincs mellékhatása.
Amúgy tabiból is a legmodernebbek 7-8 ezer forintba kerülnek 3 hónapra, sőt, a hüvelygyűrű 10 ezer.
Ha sokat szexelsz, akkor tényleg olcsóbb, csak hát megvan a hátránya is.
Egyébként jó kérdés.
Elvileg azért veszik, hogy megelőzzék a terhességet. Talán a kiskölykök se lennének már 14 évesen terhesek.
Jó a fogamzásgátlót megértem, mert nagy mennyiségben tartalmaz hormont..
De a gumi ? Abba nincs semmi hormon amitől ennyire drágának kellene lennie
Egyébként van olcsóbb gumi is mint az általad felsorolt két márka. Nem különbözik a márkás a márkátlantól. A minőség egyforma. Sokan ezt felejtik el.
Igenis van különbség márkás és márkátlan között.
Az olcsóbb óvszerek könnyebben szakadhatnak, elég erős gumi szaguk van, ami engem nagyon zavar és a sikosító sem jó rajtuk.
Amúgy meg érthető, hogy nem akar fogamzásgátlót szedni, esetleg felezhetnétek az óvszer árát és máris barátságosabb lenne.
Akkor most kapaszkodj meg!
Páromnak merev állapotban 69 mm az átmérője!! (16 centi hosszú)
Internetről rendel nekünk egy erotikabolt és havi 15-20ezret fizetünk érte, de itt 30-40 db-ról van szó...
A márka MySize.
Csak az a baj, hogy ezt is ki fogja nőni...vagyis nekem még jobb lesz, csak máshogy nem tudunk védekezni.
Nekem szakértő mondta szemtől szembe, hogy nincs különbség.
Am. nem minden gumi van ellátva síkosítóval. Csak megjegyezném!
Mi nem vesszük a márkásakat teljesen felesleges. Az olcsó is ugyan olyan jó. Nincs feltűntetve rajtuk de mégis illatosak. A gumi illatát mi egyiken se éreztük egyszer sem
"Csak az a baj, hogy ezt is ki fogja nőni..."
???:DDDDD
Egy 10 évessel jársz, hogy még nő a farka?:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!