Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes így? Részletek lent
Figyelt kérdés
3 napja késik, de a menstruáció előtti tünetek már jelentkeztek: fejfájás, görcsölés, stb. Viszont csak nem akar megjönni. Tegnap volt egy kevés rózsaszínes barnás folyásom, azt hittem végre megjön de mégse. kb 2szer gumi nélkül szexeltünk barátommal, de nem ment el bennem sose. Antibiotikumot szedtem 2 félét, Amoxicilint meg valamit felfázásra, az is erős gyógyszer volt. És fel is fáztam, véreset pisiltem pár hete. " éve mikor felfáztam 8 napot késett, azért is lehet? A barátom szakított velem ami miatt érzemileg szerintem szintén lehet köze ehhez. Tegnap vettem tesztet de mellényúltam, mert ez tesztcsík volt, az a rész ami felszívja a vizeletet rózsaszín lett, és ahova átvezeti, abban a részben ahol a csíkokat figyelni kell, csak 1 jelent meg, ami negatívat jelent. Csak az a kis textiles rész zavar, miért lett rózsaszín, vagy az oké? A figyelendő részen határozottan csak 1 csík volt. Ja és elég stresszes volt ez az időszakom, félek most meg ezért késik...Szerintetek megnyugodhatok? Kioktatást nem kérek, tudom nem szabad 1 percig se gumi nélkül, tanultam belőle..Ja és ha terhes lennék, akkor csak abortusz van vagy ilyen korai stádiumba valami injekciós módszer? csak normális válaszokat légyszi:)2012. aug. 11. 09:56
11/15 Exforge válasza:
Én biztosra tudom hogy nem vagy terhes. Ha már volt egy kis vérzésed csak elmúlt akkor az a stressz vagy a gyógyszerek miatt van. Főként a stressz okozza.. a barátoddal való szakítás és az hogy folyamatosan azon jár az eszed hogy na most terhez vagyok -e vagy nem mert nem jött meg ma se meg tegnap se ez igen nagy mértékben befolyásolja a menstruációs ciklusod. A teszt negatív lett..ne aggódj.. nyugodj meg és minden rendben lesz:) Ja és képzeld el hogy az én barátnőmnek volt hogy 3 és fél hetet késett.. úgyhogy tényleg ne aggódj ezen!! :) Ha most nem is de később meg fog jönni. Maximum annyival lesz rosszabb hogy jobban fog görcsölni a hasad. :)
12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megfogadom a tanácsokat is. Máskor is késett de úgy fél éve nem, ezért aggódtam.remélem tényleg megnyugodhatok:)
2012. aug. 11. 16:48
13/15 anonim válasza:
szerintem nem idegeskedj mert minél jobban görcsölsz ezen annál késöbb fog megjönni ez sokunkal megesik de hogy megnyugodj azt ajánlom vegyél még egy tesztet hogy tuti legyen:)
14/15 A kérdező kommentje:
szerencsére nem volt gond, már minden ok, de köszi:)
2012. aug. 21. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!