Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi! Lehet a barátnőm terhes ebben az esetben? (részletek lent)
Tudom, hogy hemzseg az oldal az efféle kérdésektől! Csak aggódok...
Tegnap este voltunk együtt! Olyan óvszert használtunk, ami késlelteti a korai magömlést! Most próbáltuk 3-szorra, mivel vettem egy 3-as csomagot, de nem vagyok annyira oda érte, alig érezni valamit, meghát nincs is rá annyira szükségem... De a szeretkezés vége felé a barátnőm eléggé száraz lett valószínűleg emiatt szakadt ki a gumi. Pár lökés után észrevettük, azonnal abbahagytuk. Úgy tudom, hogy az előváladék akkor tartalmaz leginkább spermákat, ha előtte nap mondjuk önkielégíttem volna, és a húgycsőben maradhat. De nem csinaltam semmit. Vasárnap voltunk együttutoljára, max onnan maradhat, de két nap elég sok idö és a húgysav nincs rájuk jo hatással! Innen gondolom, hogy a valószínűleg az előváladék eléggé "tiszta" volt. A barátnőm menzeszénék holnap, holnapután kell megjönnie. És mondta, hogy már érezte a jeleit még a baleset előtt, hogy megfogjönni... Szerintetek mennyi az esély a teherbeesésre?
Ne aggódjatok! Ilyenkor a legkevésbé fogamzóképes.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat, remélem így lesz, megnyugodni csak akkor fogok ha megjön neki...
Tudom, hogy nincs olyan, hogy tiszta, ezért irtam idézőjelbe, vagyis viszonylag "tiszta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!