Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » S. O. S. Menstruálok, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Menstruálok, de kiszakadt a gumi!? Lennt.

Figyelt kérdés

tegnap du. együtt voltunk a barátommal, de sajnos kiszakadt az óvszer, durex volt! tehát nemis rossz minőségű...

azt hallottam hogy ha menstruálok nem eshetek teherbe, ez igaz?! sajnos nemtudok bevenni esemény utáni tablettát, mert 1 hónapba csak 1et lehet, és azmár megvolt :S mit tegyek?!segítsetek légyszíves... :(

2011. nov. 20. 10:16
1 2
 1/11 kurbi ***** válasza:
Esetleg nő gyógyász hoz nem akarnál el menni?
2011. nov. 20. 10:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Menstruáláskor is teherbe eshetsz, van rá esély, csak kevesebb. De miért nem szexelés előtt kérdezed meg ezeket? Annyira nem értem ezeket a felelőtlen kis tiniket, előbb kell tájékozódni, aztán dugni, mert utólag már hiába vagy okos. Ha ilyen gyakran van szükség esemény utánira, akkor valamit nagyon elrontotok, nem gondolod? Meg kéne tanulni rendesen védekezni, és akkor nem kéne olyan gyakran esemény utánit szedegetni.
2011. nov. 20. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Semmit ne tegyél, mert nem tudsz semmit tenni. Még egy tabit nem vehetsz be úgyse. Azon kívül meg csak az ima van.

De egyébként talán meg kellene tanulni rendesen használni az óvszert.

2011. nov. 20. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Egyébként menzesz alatt nem lehetetlen teherbe esni, de eléggé kicsi az esélye, szóval szerintem ne aggódj.

Viszont menzesz alatt marhára nem egészséges szexelni.

2011. nov. 20. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:

De szeretem ezt, nem is tudjátok az előzményeket, de az oltás már megy ezerrel... Mi van, ha előző esetben is az óvszer szakadt el? Mi van, ha a pasija csinál valamit s*arul?... (igen, nagyobb esély van rá, hogy inkább az történt, hogy 'elfelejtettek' védekezni, de ha mégse???)

A kérdezőnek: ha ilyen 'szerencsétlenek' vagytok a védekezésben és valami mindig balul sül el, érdemes lenne fog.gátlót feliratni, azzal nincs ennyi gond.

2011. nov. 20. 15:51
 6/11 anonim ***** válasza:

"Mi van, ha előző esetben is az óvszer szakadt el? "

Ezért írtam, hogy tanulja meg használni a kotont. Oké, hogy egyszer kiszakad, de egy hónapban kétszer?

2011. nov. 20. 15:54
 7/11 A kérdező kommentje:
2* is kiszakadt pedig, nemtudom micsinál barátom...de már kezdem unni h mindig én járok rosszul :(( állandóan nőgyógyászhoz szaladgálok :// de köszönöm a válaszokat! holnap megyekis orvoshoz, csak szerintem 17 évesen korai lenne még fog. gátlót szedni :S
2011. nov. 20. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
De ha nem megy az óvszerrel, és a pasiról/szexről sem vagy hajlandó lemondani (nem is kell), és még a biztonságra is figyelni akarsz, akkor nincs nagyon más lehetőséged.
2011. nov. 22. 10:18
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
17 évesen ne is szedj fogamzásgátlót, ne hagyd magad rábeszélni! Esemény utáni se kéne ilyen fiatalon, még fejlődésben vagy, úgy tönkreteszik ezek a bogyók a hormonháztartásodat, hogy később örülhetsz, ha nem leszel meddő vagy valami egyéb bajod nem lesz. Nem tudhatod, nem vagy-e rá érzékeny, egyik ismerősömnek is azért nem lehet babája, mert fiatlon kezdte szedni és a szervezete nem bírta a hormonokat. Nem véletlenül nem ajánlják a dokik se fiatal korban. Nem mondom, hogy ez az általános, de ha csak 10 ezer emberből egynél van így és pont te lennél az az egy, onnantól kezdve szerintem te is lesz@rnád a statisztikákat. A barátodnak meg kéne tanulnia az óvszer használatát. És még jobb, ha óvszerrel se benned megy el, hanem előtte kihúzza.
2011. nov. 22. 10:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ó, a barátja tuti értékelné, ha gumiban kéne végig, és még figyeljen is, hogy kivegye... Én sem azt mondom, hogy mindent meg kell tenni a pasi kedvéért, de gondolom, nem szórakozásból, direkt szakítja ki minden alkalommal a gumit. Valami kompromisszumos megoldást találnotok kellene, mert amit az előző válaszoló javasolt, az tökéletes, ha pont leszarod, hogy a barátod hogy érzi magát közben. Mert ha kellemetlenül, és hosszú távon így marad, le fog lépni, és nem azért lesz, mert egy szemét állat és nem szeret...
2011. nov. 22. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!