Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshet-e az aki sexelt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshet-e az aki sexelt, de a gumi kiszakadt és a sperma egy picit az eakuáció kor bejutot a vaginába ugy 2-max 4 cm re? A fogamzásgátlot 1 nap mulva vette be attol teherbe eshet még? (a fogamzás gátlo 72 orás)

Figyelt kérdés
A barátnömmel sexeltünk gumival az kiszakat, és 2-3 cm re szentem max 4cm re benmaradt és egy kicsi szentem bele ment a többi kivüre és én be nyultam és probáltam valahogy kiszedni valahogy belöle ettöl teherbe lehet esni? És 1 napra rá be vette a fogamzásgátlot akkor teherbe eshet?
2012. febr. 13. 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Teherbe lehet esni, de mivel helyesen jártatok le, nem valószínű, hogy teherbe fog esni.
2012. febr. 13. 13:44
 2/17 A kérdező kommentje:
de kb mennyi az esélye annak mert én nagyon meg vagyok ilyed ve a barátnömnek is mondtam h ha haza megyen (a sex után kb 20-30 perc mulva)akkor fürödjön meg vagy alaposan mossa meg légyszi segitsetek könyörgöm :SSSS
2012. febr. 13. 13:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esélye. Jól jártatok el
2012. febr. 13. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
6.2826%
2012. febr. 13. 13:48
 5/17 A kérdező kommentje:
és csak akkor eshet teherbe ha a méh szájnál van a himvesszö és akkor történik meg az eakuláció ezzel bejut a sperma?és az nem elöny ha egy kicsit ittam is rá a sex elött?
2012. febr. 13. 13:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor eshet teherbe de mivel bevette a gyógyszert, ezért kicsi az esély nagyon. Majd várjatok pár napot és utána teszt
2012. febr. 13. 13:53
 7/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted, hogy ittál, de valószínű az miatt bénáztál.
2012. febr. 13. 13:54
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha bevette 72órán belül a sürgösségit, akkor nagyon-nagyon pici az esélye, hogy terhes legyen a barátnőd.

Az meg tök mindegy, hogy teljesen van bent a fütyid, vagy csak kicsit, amikor ejakulál, elég egy spermium (ami nem kézzel fogható) ahhoz hogy megtermékenyítse a nőt.

2012. febr. 13. 13:56
 9/17 A kérdező kommentje:
jaa tuti amiatt és sajnálom is nagyon rosszul érzem magam miatta.de amikor már a kezemmel kicsit probáltam bejutni és ugy ki nyomni belöle a spermát sokszor csináltam és mindig töröltem a kezemet is utánna anyi sorszor csináltam h szárazvolt abszolute a lány már belöröl ez jo jel?
2012. febr. 13. 13:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Ebbe fogsz beleőrülni tesó :)

Lazíts egy kicsit!

2012. febr. 13. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!