Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshet-e az aki sexelt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshet-e az aki sexelt, de a gumi kiszakadt és a sperma egy picit az eakuáció kor bejutot a vaginába ugy 2-max 4 cm re? A fogamzásgátlot 1 nap mulva vette be attol teherbe eshet még? (a fogamzás gátlo 72 orás)

Figyelt kérdés
A barátnömmel sexeltünk gumival az kiszakat, és 2-3 cm re szentem max 4cm re benmaradt és egy kicsi szentem bele ment a többi kivüre és én be nyultam és probáltam valahogy kiszedni valahogy belöle ettöl teherbe lehet esni? És 1 napra rá be vette a fogamzásgátlot akkor teherbe eshet?
2012. febr. 13. 13:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nagyon vicces dolgokat tudsz leírni. Ez a szárazra törlés nagyon érdekes, szerintem amit leírtál a fantázia műve. Lehetsz vagy 12 éves.
2012. febr. 13. 14:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Mármint esemény utáni tablettát vett be?
2012. febr. 13. 14:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Amint már előttem is leírták,ha bevette az esemény utáni(72órás) tablettát,akkor nagyon pici az esélye,hogy tehes legyen!Ne idegeld magad ezen ennyire,de legközelebb legyetek óvatosabbak!
2012. febr. 13. 14:13
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a komikat nagyon rendesek vagytok meg nyugtato és remélem h igazatok lesz :) am a 12 éves-es szöveg irojának 16 éves vagyok már nem 12 és ugy volt ahogyan irtam semmi nagyitás vagy eltorzitás nem volt benne semmilyen szinten és am meg lehet h nevetséges meg minden de 1.szerintem ha te ebbe a helyzetben lennél akkor te is ilyen ratyin fogalmaznál nem tudod elképzelni h mit élek át cask kicsit gondolj bele h 16 évesen ebbe a helyzetbe esnél te nem igy reagálná dolgokat2. érthetöen akartam leirni h meg értsék és ugy komizzanak 3. kiváloan tudok beszélni hidd el nagyon jol mennek az idegen szavak is cask nem akarom használni mint már mondtam h érthetö legyek velös tömör kicsit drasztikus de nah am köszi neked is már ha volt benne valami jo ság :)) köszi mindenkinek :))) aranyosak vagytok :))
2012. febr. 13. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:
igen, a fogamzásgátlótól, már sokan ESTek teherbe
2012. febr. 13. 16:34
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen fiuk lányok a segitséget még sem lett terhes meg jött neki idöbe söt még 1 nappal elöbb ugy h Happy minden leg közelebb meg majd vigyázunk köszönöm széépen még 1x a tanácsokat nagyon sokat számitottak nekem az elmult napokban tiszta ideg baj voltam de most már zsiráf minden köszi sziasztok hello :))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))99
2012. febr. 22. 17:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Ennek örülök és köszi az infót:)
2012. febr. 22. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!