Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes így? Részletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes így? Részletek lent

Figyelt kérdés
3 napja késik, de a menstruáció előtti tünetek már jelentkeztek: fejfájás, görcsölés, stb. Viszont csak nem akar megjönni. Tegnap volt egy kevés rózsaszínes barnás folyásom, azt hittem végre megjön de mégse. kb 2szer gumi nélkül szexeltünk barátommal, de nem ment el bennem sose. Antibiotikumot szedtem 2 félét, Amoxicilint meg valamit felfázásra, az is erős gyógyszer volt. És fel is fáztam, véreset pisiltem pár hete. " éve mikor felfáztam 8 napot késett, azért is lehet? A barátom szakított velem ami miatt érzemileg szerintem szintén lehet köze ehhez. Tegnap vettem tesztet de mellényúltam, mert ez tesztcsík volt, az a rész ami felszívja a vizeletet rózsaszín lett, és ahova átvezeti, abban a részben ahol a csíkokat figyelni kell, csak 1 jelent meg, ami negatívat jelent. Csak az a kis textiles rész zavar, miért lett rózsaszín, vagy az oké? A figyelendő részen határozottan csak 1 csík volt. Ja és elég stresszes volt ez az időszakom, félek most meg ezért késik...Szerintetek megnyugodhatok? Kioktatást nem kérek, tudom nem szabad 1 percig se gumi nélkül, tanultam belőle..Ja és ha terhes lennék, akkor csak abortusz van vagy ilyen korai stádiumba valami injekciós módszer? csak normális válaszokat légyszi:)
2012. aug. 11. 09:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy!
2012. aug. 11. 10:11
 2/15 A kérdező kommentje:
nagyon remélem, hogy nem:S ha jövő hétig se jön meg csinálok még egy tesztet, de remélem addig megnyugodhatok, lehet túlstresszelem
2012. aug. 11. 10:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy lelkileg padlón vagy lehet hogy a betegséged vagy a stressz miatt vagy hogy egyszerűen nem állt még be ennek nagyon sok oka lehet de a legfobb GUMI NÉLKÜL SOHA NE SZEXELJ nem csak a nem kivánt terhességtől de a nemibetegségek ellenis véd a másik a terhességi teszt csak 2 hét után müködik szerintem várj 10napot és ha nem jön meg orvos bár legalabb 72órást bevehettél volna a másik pedig az hogy a megszakításos módszer nem védekezés mert 1 előváladéktól is lehetsz terhes 2 előfordulhat hogy nem érzi és beléd élvez.

Abortusz a 20. Hétig müködik és nincs más mód és ha betoltotted a 18 at akkor inkább már tabi!(bár nem egésséges de ha nem akarsz gumival!)

2012. aug. 11. 10:49
 4/15 A kérdező kommentje:
biztos h nem élvezett belém, de ezentúl majd szedek gyógyszert inkább az a biztos. Általában nem késik, de felfázás miatt régen is késett egy hetet, valószínűleg az a baj, teszt alapján negatív, de mégse tudok megnyugodni..főleg h őt nem is érdekli az egész
2012. aug. 11. 10:54
 5/15 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom a korod de ha nem multál el 18 akkor inkább ne mert nagyon nagy hornon addag és hát eléggé felboritja a hormonháztartásod!
2012. aug. 11. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:

Ezt az oldalt ajánlom neked

[link]

2012. aug. 11. 11:05
 7/15 drops válasza:
Annak nagyobb a valószínűsége, hogy nem vagy terhes. Várj 1 hetet, és ha addig nem jönne meg, újból csinálj egy terhességi tesztet...ha az is negatív, akkor sem kell észnélkül nőgyógyászhoz rohanni, ráérsz megvárni a következő menstruációdat. Az antibiotikumok hatása, a stressz mind okozhatja a késést, 3 nap egyébként szinte semmi. Esemény utáni tabletta egy lórúgásnyi hormondózis, ami frankón megboríthatja a ciklusodat. Ha jól emlékszem az egyik kommentelő azt írta, 20. hétig lehet terhességmegszakítani...tévedett, 12 hétig! 12 hét betöltését követően már csak akkor, ha pl. a magzat súlyosan károsodott, vagy a terhesség az anya életét veszélyezteti, stb.
2012. aug. 11. 11:35
 8/15 A kérdező kommentje:
én is a gyógyszerekre gyanakszok, mert mind2 erős antibiotikum, meg felfázás miatt máskor is sokat késett. Meg a tesztnek is utána néztem és tényleg jól értelmeztem, negatív lett ez biztos
2012. aug. 11. 11:59
 9/15 anonim válasza:
Felfázásra szedett antibiotikum miatt már nekem is késen elég sokat. Több mint 2 hetet. Akkor én is be voltam parázva, most már tabit szedek. Abortuszról annyit, hogy létezik egy sokkal kíméletesebb eljárás, kevesebb kockázattal, az abortusztabletta. Be kell feküdni a kórházba és megfigyelés alatt kell bevenni. Állítólag nagyon kellemetlen, talán fájdalmas is, de nem károsít annyira mint a művi eljárás. Most engedélyezték Magyarországon. (Ezt csak végső esetre írtam le, amúgy szerintem sincs semmi baj. Ezt talán megúsztad, de védekezni kell!)
2012. aug. 11. 12:50
 10/15 anonim ***** válasza:

1- mennyi idő telt el a két gumi nélküli hóka-móka óta?

ha min. két hét és utána végeztél tesztet, megnyugodhatsz!

ha még nem telt el két hét, várd ki! Addig nem értékelhető a teszteredmény.

2- fiatalkorban a gumi a legjobb védekezési eszköz, de csak akkor, ha valakinek van annyi esze, hogy helyesen használja.

Ha viszont nincs, akkor a gyógyszert se lesz képes helyesen szedni. Game over.

Egyébként még mindig inkább sürgősségi tabletta vagy normál fogamzásgátló, mint abortusz vagy kihordott terhesség. Ez utóbbi kettő ugyanis sokkal, de sokkal jobban megterheli a szervezetet, mint bármely hormonális fogamzásgátló.

3- abortusz 12. hétig négy indokkal végeztethető: a nő életét veszélyeztető egészségügyi ok, a magzat orvosilag valószínűsíthetően súlyos fogyatékosságban vagy egyéb károsodásban szenved, a terhesség bűncselekmény következménye (például a nőt megerőszakolták), az állapotos nő súlyos válsághelyzete.

Kivételes esetekben a 18. hét a határidő.

Pl. ha a nő 18 alatti - vigyázat, ekkor szülői beleegyezés kell!

+ a heteket az utolsó menstruációtól számítják, nem a terhesség biológiai kora alapján.

4- az abortusztabletta kapcsán is van egypár tévedés

Mo.-n regisztrálták ugyan, DE nem került forgalomban!

Egyetlen hely van, ahol elvégzik legálisan egy egyedi importengedélynek köszönhetően. Kb. 150 ezerért.

Egyébként is csak a 8. hétig alkalmazható.

Az anyára nézve egyáltalán nem kíméletesebb, csak a későbbi terhességekre tekintettel előnyösebb.

[link]

2012. aug. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!