Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vennél magánszemélyektől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennél magánszemélyektől fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Tehát pl van egy oldal, ahol hirdetnek megmaradt fogamzásgátlókat.

Én Nuvaringet használok, ezt hűtőben kell tárolni, különben csak 4 hónapig jó.

Na már most ha valaki azt mondja, hogy hűtőben tárolta, és mégse, és esetleg már romlott.. Hát akkor jól benézem, de olcsóbb így..

Vennétek így a helyemben, vagy perkáljam ki a 10.000 ft-ot 3 havonta? Így meg csak 7000 lenne.

2012. aug. 10. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Abortusz mennyi lenne?
2012. aug. 10. 20:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Nincs ehhez hasonló, és a többi tablettától mind mellékhatások voltak, ez meg tökéletes.

Gumi meg nem játszik, a többi nem elég biztonságos, szóval maradt a gyűrű.

2012. aug. 10. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát a Nuvaring az nem olcsó mulatság... és való igaz, hogy a kiváltástól csak 4 hónapig jó (akkor, ha szobahőmérsékleten tárolják), ha viszont hűtőben, akkor a lejárati dátumig.

Mindenesetre ha teljesen bontatlan csomagolásban van, és hiszel neki, hogy hűtőben tárolta, akkor érdemes megvenni (persze csak ha lejárati időn belül van). Ha bizonytalan vagy a hűtőben tárolást illetően, akkor ne vedd meg. (Amúgy én is hűtőben tárolom, pedig 4 hónapon belül felhasználom.)

2012. aug. 10. 20:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Én is felhasználom 4 hónapon belül, mégis hűtőben van. Mondjuk a gyógyszertáros a lelkemre kötötte, hogy ott tároljam:) Ezért is gondolkoztam rajta, de inkább kérek rá pénzt, mert ha hazudik, aki eladta, akkor az gáz.. Nagyon gáz..
2012. aug. 10. 20:53
 15/16 Kleo25 ***** válasza:
de ha már ezt választottad akkor ne ezen spórolj, mert ha valami bóvli átcsomagolt vagy akár lejárt szavidejű vagy romlottat veszel akkor mennyit fogsz majd veszíteni nem 3000ft az biztos.
2012. aug. 10. 20:54
 16/16 Kleo25 ***** válasza:
én szerintem gyógyszert csak gyógyszertárban szabad venni mert az még biztosabb mint egy idegen embertől
2012. aug. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!